zoot

Ce inseamna sa ai STIL?

Desi influentat de contul bancar, nu este neaparat corelat cu acesta. Se spune ai doua optiuni, fie te nasti cu el si fiecare piesa vestimentara este in deplina armonie cu intregul look, fie il studiezi, il deprinzi si-l folosesti in avantaj propriu. Intreaga idee este ca TU sa iesi in evidenta, mai putin coafura, machiajul, accesoriile sau hainele pe care le porti.

Stilul inseamna calitate. Calitatea nu este ieftina insa nici nu trebuie sa coste o avere. Sunt cateva accesorii care se comporta ca adevarati indicatori socio-economici: pantofii si geanta. In cazul acestora, poti sa exagerezi. Nu numai ca materialele de calitate rezista, nu se deformeaza si lasa instant impresia de bun gust, te vei simti mai confortabil intr-o pereche de pantofi din piele naturala.

Stilul potrivit emana incredere in sine. Un stil prea pus la punct, prea dichisit, care vrea cu orice forma sa iasa in evidenta demonstreaza exact contrariul.

Stilul tine in mare parte de felul in care te imbraci dar per total este vorba de felul in care te porti, de la imbracaminte si accesorii la atitudine, astfel incat sa te infatisezi lumii in cea mai buna lumina fara a-ti sacrifica caracterul sau personalitatea.

cum sa ai stil

O tinuta stilata nu este neaparat inconfortabila. Comfortul este atat de important pentru binele tau incat el se reflecta in intreaga tinuta, in postura, in mimica si gesturi. Hainele si incaltamintea ar trebui alese de-o maniera in care sa-ti permita sa te porti natural, sa te simti libera si neincorsetata. Comfortul iti da o incredere nemaipomenita in tine caci stilul ar trebui sa fie lipsit de efort, sau cel putin asa sa para.

Stilul inseamna mai mult decat moda. Stilul este atitudine, felul in care te porti, ceea ce exprimi, o expresie a caracterului si personalitatii tale. N-ar trebui sa-ti fie greu sa-ti gasesti stilul personal atunci cand te cunosti foarte bine si esti in deplina armonie cu imaginea pe care vrei sa o infatisezi lumii. Cu alte cuvinte trebuie sa te simti bine cu tine.

Foto: Image.net

Sa ai puterea de a accepta ceea ce nu poti schimba, curajul de a schimba ceea ce poti si intelepciunea de a putea face diferenta intre cele doua.

 

 

Cum sa-ti creezi propriul stil?

Incearca diverse stiluri pana a ajunge sa ti-l compui pe cel propriu, cocheteaza cu diferite abordari si imprumuta din fiecare elementele care te avantajeaza.  Stilul implica mai mult timp si efort decat bani, timp pentru a te cizela si a te auto-educa, efort in a cauta si a gasi exact piesele vestimentare care-ti vin bine, accesoriile care-ti evidentiaza tinuta si coafura si machiajul potrivit trasaturilor tale faciale care-ti completeaza intregul look.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.