•  
  •  

Ai visat o nunta si te-ai trezit buimaca, nestiind ce sa crezi? Visele unei uniuni pot avea atat mesaje pozitive cat si negative. Citeste in continuare ce inseamna cand visezi nunta.

 

Ce inseamna cand visezi nunta?

Ce inseamna cand visezi nunta cu alai

NUNTA in vis – Semnificatii

Daca visezi propria nunta, este posibil ca relatia ta se va cimenta curand intr-o uniune pe termen lung. Daca te afli intr-o relatie benefica atat tie cat si lui iar sentimentele sunt impartite, nunta nu este decat urmatorul pas logic. Imbratiseaza cu drag aceasta semnificatie.

Ce inseamna cand visezi nunta

De asemenea, nunta in vis s-ar putea sa insemne temeri ca esti mult prea implicata in relatia actuala. Analizeaza-ti pentru o secunda relatia. Daca te simti multimita de evolutia ei si te completeaza, gandeste-te serios la oficializarea ei.

Ce inseamna cand te visezi mireasa

Nunta in vis poate fi un simbol al deschiderii fata de un agajament de durata, o relatie armonioasa care poate trece la urmatorul pas, o schimbare in starea civila. Asa ca ai aflat ce inseamna cand visezi nunta, nu mai ai de ce sa te temi.

Ce inseamna cand te visezi la nunta

Daca visezi nunta cuiva si-ti aduci aminte sentimentele care te-au incercat, daca erai bucuroasa de uniune, trebuie sa te simti multumita si impacata de relatia actuala. Daca in vis apare si un tort de nunta gustos, acesta aduce prosperitate atat sub forma materiala cat si spirituala.

Ce inseamna cand visezi ca plangi la o nunta

Nunta in vis mai inseamna si atingerea unui tel sau poate incheierea unei etape de cautari, incheierea unei faze de tatonare a unei relatii si decizia unui angajament pe termen lung.

Uniunea si parteneriatul pot fi si de natura profesionala, o concretizare sau dobandire a unui statut social la care aspiri, realizarea unui vis maret.

Ce inseamna cand visezi ca te mariti

Ce inseamna daca visezi nunta in secret?

Cu nunta in secret este cu totul o alta problema, venind cu conotatii negative. Poate insemna anumite defecte ascunse pe care nu ti le asumi si refuzi sa le recunosti atat in fata celorlati cat si fata de propria persoana.

Ce inseamna cand te visezi domnisoara de onoare

Daca visezi nunta cu alai, dai dovada de infatuare, egocentrism, poate chiar aroganta dintr-o prea mare siguranta de sine. Este semn ca te supra apreciezi. Daca nunta este una restransa, din contra, esti timida, nesigura, emotiva.

Ce inseamna cand te visezi la nunta

Cu cat iti analizezi mai mult visul, cu atat vei ajunge sa-i gasesti o mai buna semnificatie:

  • Iti doresti sa-ti oficializezi relatia? Este un tel al tau de ceva vreme si te gandesti constant la asta? Nu-i de mirare ca ti-a aparut nunta in vis
  • Ce sentimente te incercau la nunta? Erai fericita, recunoscatoare, sau geloasa? Ai visat ca plangi la nunta? Ti-era frica? Sentimentele traite atunci cand visezi nunta iti vor dezvalui convingeri ascunse despre casatorie sau sentimente legate de o casatorie in particular.
  • Atunci cand interpretezi un vis si vrei sa-i descoperi semnificatia, incearca sa-ti aduce aminte cat mai multe detalii. Fiecare vis este unic asa ca nu putem vorbi de o interpretare generala care sa-ti dea raspunsul la intrebarea ‘ce inseamna cand visezi nunta’.

Vezi si:


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro