Ce inseamna cand visezi apa / ca inoti in apa. APA in vis – Semnificatii

  •  
  •  

Apa in vis poate avea atat conotatii pozitive cat si conotatii negative. Daca te intrebi ce inseamna cand visezi apa sau ca inoti in apa, citeste in randurile de mai jos:

Apa in vis vine cu mesaje pe care nu trebuie sa le neglijezi. Cu o profunda incarcatura emotionala, apa in vis este un simbol al starii tale interioare. Daca nu reusesti sa-ti exteriorizezi sentimentele in viata de zi cu zi, o vei face-o in vis, sub diferite forme.

 

Ce inseamna cand visezi apa

Ce inseamna cand visezi apa tulbure

Ce inseamna cand visezi apa tulbure / murdara / statuta

Cu o conotatie negativa, iti atrage atentia asupra starii tale actuale. Se poate referi la suferinte trupesti sau sufletesti de prea multe ori cauzate de propria stare negativa.

Esti impovarata, deceptionata, furioasa, frustrata si este timpul sa-ti limpezesti mintea de ganduri negative daca vrei o schimbare in bine.

Este clar ca nu mai vezi lucrurile limpede iar pentru a-ti pune ordine in viata trebuie sa scapi de greutatea pe care o porti pe umeri.

Ce inseamna cand visezi apa limpede / curata/ clara

Ce inseamna cand visezi apa limpede

Apa limpede in vis este un semn bun.

Ai claritate in ganduri si-n viata. Esti linistita si impacata cu tine insati. Tot apa limpede inseamna sentimente reale si sincere, relatii placute cu cei din jurul tau, pace si armonie pe toate planurile vietii tale.

Ce inseamna cand visezi apa de intinderi mari: mare / ocean

Ce inseamna cand visezi ocean

Daca apa are o suprafata larga, te incearca mari emotii, poate ai un examen important sau trebuie sa iei o decizie la rascruce de drumuri. Trairile tale sunt intense si re regasesti intr-o stare de emotivitate excesiva.

Ce inseamna cand visezi ca innoti in apa

Daca visezi ca inoti in apa inseamna ca te indrepti in directia realizarii unui tel. Fie ca incepi un curs nou sau un nou proiect, inotul in directia curentilor prezice o calatorie lina, fara dificultati. Daca inoti contra curentilor, te vei lovi inevitabil de dificultati si va trebui sa faci un efort mai mare pentru a trece peste ele.

Daca te lasi purtat(a) de curenti, calatoria se va dovedi a fi competitiva si vei avea momente in care te vei indoi de propria capacitate de a atinge telul.

Ce inseamna cand visezi ca te joci in apa

Daca visezi ca te joci in apa, inseamna ca ti-ai gasit sau iti vei gasi in curand o noua pasiune, interes, proiect sau o noua relatie care te va face sa te simti vie din nou.

Ce insemna cand visezi ca mergi pe apa

Detii controlul absolut al vietii tale si esti foarte increzatoare in propriile forte. Vei face fata tuturor dificultatilor prin puterea emanata din interior.

Ce inseamna cand visezi ca torni apa

Cand visezi ca torni apa cuiva inseamna ca-ti vei ajuta un prieten sa-si revina sau sa porneasca pe un drum nou.

Ce inseamna cand visezi ca bei apa

Cand visezi ca bei apa, apa de la fantana, din parau / rau, sau alta sursa, cauti o un nou inceput proaspat, de la zero. Daca apa este tulbure, indica teama ta de a te imbolnavi sau impovararea mintii cu ganduri negative de care trebuie sa te debarasezi cat mai repede.

Cand bei apa de la robinet sau plata vei continua relatia cu o persoana cu care esti obisnuita.

Daca visezi ca asculti apa unui parau, concentreaza-te pe meditatie, ai nevoie sa ajungi la pace cu emotiile si trairile tale.

Ce inseamna cand visezi apa tulbure

Daca te arunci in apa in vis, vei gasi puterea sa te aventurezi in mai multe proiecte si idei, decat o faci in mod obisnuit, fara sa-ti fie teama de esec. Vei da piept cu propriile emotii si trairi, iesind o invigatoare.

Ce inseamna cand visezi ca faci dus cu apa

Daca visezi ca faci dus / te scalzi / faci baie, este timpul sa ai o mai mare grija de tine, sa inveti sa relationezi cu stresul si conflictele emotionale interioare.

Ce inseamna cand visezi apa rece?

Ce inseamna cand visezi ca inoti

Apa rece cu o senzatie placuta simbolizeaza trezirea la viata dupa multe cautari intr-o relatie senimentala, iesirea dintr-o relaxie toxica sau recunoasterea vechilor sentimente. Daca apa rece confera o senzatie de frig semnifica distantare si raceala, o perioada in care preferi sa te izolezi de cei din jurul tau, o perioada in care ai trait dezamagiri si nemultumiri.

Apa clocotita indica un punct de rascruce in viata ta. Scapa de haosul emotional care a iesit la suprafata, pune-ti ordine in ganduri si alege drumul corect.

Daca visezi inundatie este posibil sa te afli intr-o situatie de criza, sa fii coplesit emotional de problemele care nu-ti dau pace nici in vis.

Vezi si:


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro