zoot

Ce impletituri se poarta in primavara-vara lui 2014?

Nu au lipsit coafurile lejere de zi in sezonul primavara-vara 2014 iar in cadrul acestora au fost prezente diferite tipuri de impletituri. De la impletituri coroana la impletituri spic, iata cum iti poti purta parul in acest sezon:

Impletituri primavara-vara 2014: Impletituri Coroana

In sezonul primavara-vara 2014 impletiturile sunt coafuri de zi musai de purtat. Ai putea sa incerci impletitura coroana a la Frida Khalo, cu o usoara orientare catre cultura mexicana. O astfel de impletitura a fost vazuta in cadrul prezentarii de moda Rebeca Minkoff. Stilistii de la TRESemme au inceput prin a peria parul pe spate si a sectiona doua cozi la baza gatului. Cele doua cozi au fost impletite pe rand si trecute una langa cealalta peste coroana capului. Incearca mai multe tipuri de impletituri, ai putea chiar incerca impletitura coada de peste ca i imaginea de mai jos. Rezultatul? Vei obtine coafuri de zi chic, usor boeme si foarte usor de realizat.

Coafuri de zi. Impletituri coroana
Coafuri de zi. Impletituri coroana. Vezi pe www.makeupwearables.com in cate feluri poti realiza aceasta coafura.
Impletituri par coroana
Impletituri par coroana. Foto: Wikimedia Commons
Impletituri par coroana
Impletituri par coroana. Foto: Wikimedia Commons

Impletituri primavara-vara 2014: Impletituri intercalate

Pentru un look decajat poti intercala cateva suvite subtiri impletite clasic in trei in orice tip de coafura de zi. Parul este dezordonat, usor ondulat cu o textura care arata ca nu te-ai straduit prea mult. Astfel de coafuri de zi au fost vazute in colectia “Estul intalneste urbanul” a lui Karen Walker.

Coafuri de zi. Coc cu suvite impletite
Coafuri de zi. Coc cu suvite impletite. Vezi mai multe modele pe www.lovemaegan.ro

Impletituri primavara-vara 2014: Impletituri coada de peste dezordonate

Ai putea spune ca acesta este sezonul extremelor, pe de-o parte vezi coafurile extrem de ordonate si incarcate de produse de styling, iar pe de alta parte observi coafuri de zi lejere, cu un aspect ravasit dar extrem de chic. Pentru a obtine impletituri coada de cal dezordonate, trebuie sa iti pregatesti textura parului. Cel mai bine este reprezentata de un par cret, ondulat sau creponat in prealabil. Mai mult, dupa ce termini de impletit si prinzi coada cu un elastic transparent, trage usor de suvitele impletite spre exterior, pentru a le conferi volum.

Coafuri de zi in tendinte.
Coafuri de zi in tendinte. Impletitura coada de peste ravasita. Foto @spilltojill, Flickr CC

Impletituri primavara-vara 2014: Impletituri spic

Invata sa impletesti spic si vei crea numeroase coafuri de zi fanteziste cu aceste impletituri. Vara este momentul ideal sa porti coafuri cu impletituri care nu iti vor lasa parul sa iti intre in fata. Impletituri spic, alaturi de suvite rasucite au fost vazute in cadrul prezentarii Ann Yee in cadrul Mercedes Benz Fashion Week New York.

Impletituri primavara-vara 2014
Impletituri primava-vara Ann Yee SS14. Foto: Mainstream via Aveda Corporation

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.