zoot

Ce este machiajul HD?

In fata ecranelor HD, tenul este expus mai mult ca oricand. Neiertator, expune orice imperfectiune a tenului, de la riduri la pete. Daca inainte de revolutionara tehnologie high definition un ten ar fi trecut neobservat cu un strat de fond de ten in plus, chiar supraincarcat, in zilele noastre textura cakey este de neiertat. Aici intervine machiajul HD.

ce este machiajul HD - fond de ten HD

Ce este machiajul HD?

Avand la baza o tehnologie speciala de difuzare a luminii, particulele reflectorizante difuzeaza lumina, creand un finisaj fin si difuz, fara a incarca excesiv pielea. Printre cele mai populare minerale din compozitia acestor fonduri de ten se numara mica, siliconul, cristalele sau cuartul, particule macinate la o consistenta fina. Acestea se localizeaza pe piata de sus a pielii si ajuta la difuzarea luminii, astfel incat umbrele si schimbarile in tonul pielii, ridurile si imperfectiunile devin mai putin evidente.

Ar trebui sa trec la machiajul HD?

Departe de a fi rezervat doar vedetelor si personajelor din televiziune, machiajul HD poate fi adoptat de oricine pune pret pe finish-ul ireprosabil al bazei de machiaj. Daca iti doresti o piele mai uniforma si mai neteda, o formula cu o putere mai mare de acoperire care evita, in acelasi timp, aspectul de ten supra-incarcat, atunci alege unul dintre brandurile HD existente pe piata. Asta nu inseamna ca nu poti obtine efecte similare cu produse cosmetice care nu se incadreaza in tehnologia high definition. Multe dintre ingredientele din machiajul HD se regasesc in fonduri de ten mate sau special create pentru a acoperi ridurile. Mai mult, machiajul airbrush ofera acelasi finish perfect, ideal pentru camera.

Atentie insa la modul de aplicare! Chiar si un fond de ten HD poate incarca tenul. Doar folosind o pensula speciala pentru aplicarea fondului de ten sau un Beauty Blender poti obtine blendingul perfect.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.