zoot

Ce culori sa porti in aceasta primavara…

… daca nu-ti plac pastelurile. Fa cateva alegeri mai putin previzibile in materie de cromatica. Iata sase alternative la culorile pastel.

Stacojiu

Stacojiu

Foto: Brock Collection primavara-vara 2018

Culoarea stacojie este un rosu aprins care se face imediat remarcat. Este culoarea potrivita pentru materiale vaporoase, delicate si feminine. De ce nu o rochie midi cu linia umerilor lasata, cum intalnim in colectia Brock Collection?

Mandarina

Mandarina

Foto: Sies Marjan

Adopta oranjul in toate tonurile sale. Este o culoare puternica si vesela, tocmai potrivita pentru a fi purtata in sezonul cald. Alege-l chiar si intr-un simplu top pentru a sparge monocromia tinutei tale.

Violaceu

Violaceu

Foto: Carolina Herrera

Atatea tonuri de violet incat iti va fi greu sa alegi unul singur. Indeparteaza-te de violetul pastel si alege, in schimb, un ton mult mai puternic precum violaceul.

Galbenele

Galbenele

Foto: Brandon Maxwell

Intre galben si mustar, nuantele solare isi fac loc in dulapul tau in aceasta vara. Parca am si uitat de galbenul pai si timid.

Gri

Gri

Foto: Tibi

Nu s-ar fi numarat printre primele tale alegeri in aceasta primavara? Scoate-l din previzibila zona office si combina-l cu tonuri de roz.

Albastru prafuit

Albastru prafuit

Foto: Marni

Potrivit atat pentru tinutele obisnuite, de zi, cat si cele elegante, office sau de seara, cu albastru prafuit se face primavara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.