zoot

Ce breton ti se potriveste?

Cea mai rapida schimbare de look o obtii prin adaugarea unui breton tunsorii tale, fara ca macar sa fie nevoie sa iei din lungime. Exista atat de multe optiuni dintre care sa alegi incat nu-i de mirare ca te intrebi ce breton ti se potriveste. Mergi la sigur cu alegerea facuta caci vorbim de o decizie parmanenta pe care nu vei vrea s-o regreti in urmatorii ani.

 

Ce breton ti se potriveste?

Un breton bine ales flateaza intotdeauna insa nu trebuie sa te grabesti. Sunt atat de multi factori de care trebuie sa tii cont:

Ia in considerare textura. In cazul celei drepte sau ondulate nu vei gasi nicio dificultate in a purta breton. In schimb, in cazul parului cret, bretonul trebuie ales cu grija. Tot cu precautie se va alege breton in cazul parului fin si rar, mizandu-se si in acest caz pe bretonul asimetric. In cazul parului prea des vei alege un breton filat care sa-ti incadreze strategic chipul.

breton par cret
breton par drept

Foto: Image.net

Ia in considerare forma fetei. Nu numai textura este importanta atunci cand te decizi sa-ti tai breton cat si forma fetei tale, aceasta din urma fiind decisiva caci un bretoniti poate schimba total fizionomia. Asa cum poate subtia, poate face un chip sa para mai lat sau mai gras, iti poate da o nota sic, deosebit de cautate dar si una copilaroasa, nepotrivita varstei tale.

  • Daca ai fata ovala nu trebuie sa-ti faci griji aspra acestui aspect. In functie de trasaturile fetei tale si ceea ce vrei sa scoti in evidenta (pometi, privire, linia maxilarului) opteaza intre un breton lung sau scurt, drept sau asimetric.
  • Daca ai fata rotunda indeparteaza-te de bretonul dens si drept care ia din lungime si-ti accentueaza rotunjimile. Mizeaza pe bretonul lung, intr-o parte, adanc filat.
  • Daca ai fata lunga si vrei sa-i iei din lungime, opteaza pentru bretonul drept si dens care va ascunde cu usurita o frunte inalta, roduri si alte imperfectiuni.
  • Daca ai fata patrata, mizeaza pe bretonul arcuit care se amesteca cu parul pentru a-ti indulci trasaturile fetei. Avand deja o structura osoasa bine definita, nu mai este nevoie s-o accentuezi.
breton intr-o parte si coada de cal
breton fata

Foto: Image.net

Ia in considerare varsta. Bineinteles ca vei arata ridicol la varsta a doua purtand un breton foarte scurt, insa tinerele pot face o adevarata declaratie de stil purtandu-l. Nici bretonul des si drept nu este pentru tine desi iti aminteste de copilarie. Incearca variante mai cautate si mai sofisticate odata cu inaintarea in varsta. Acestea din urma te pot intineri, dandu-ti o nota proaspata si ascunzand imperfectiunile fruntii.

breton drept
tunsori cu breton varsta a treia

Foto: Image.net

In in considerare stilul tau de viata atunci cand alegi sa-ti tai breton. Nu stiu daca stii insa necesita o atentie speciala chiar si atunci cand alegi sa-ti prinzi restul parului intr-o banala coada de cal. Placa de intins parul si peria rotativa, alaturi de produsele de styling potrivite, iti vor fi mereu alaturi.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.