zoot

Ce au pregatit vedetele tale preferate pentru masa de Paste?

Un prilej de a dedica integral timpul familiei, Pastele este primit cu mare bucurie de catre vedete. Daca unele s-au pus pe decorat casa timpuriu in asteptarea Iepurasului, altele urmeaza traditiile pas cu pas.

In Joia Mare, Andreea Esca s-a apucat de vopsit oua impreuna cu mama sa iar micutei Alexia i-a ramas sarcina de a le picta. Rosul si galbenul au fost culorile alese de vedeta iar cat despre cozonaci, aceasta recunoaste cu nonsalanta “Cozonacii ii cumpar ca nu stiu sa-i fac!

masa de paste andreea esca

 

Dar daca la cozonaci nu se pricepe, Andreea Esca a invatat sa coaca o specialitate italieneasca care se ofera copiilor in ziua de Paste. Este de vorba de o coca de biscuiti, modelata in diferite forme care incorporeaza un ou la mijloc si se numeste “Campanari”. Iata modele alese de Andreea pentru masa de Paste:

masa de paste andreea esca 2

Bineinteles ca nu a lipsit traditionala friptura de miel de pe masa de Paste a Andreei. Aceasta a ales sa il gateasca la cuptor cu mirodenii, in timp ce masa este frumos aranjata in tematica acestei sarbatori.

masa de paste andreea esca 3

Daca Andreea Esca petrece Pastele in familie, Elena Udrea se afla in Bucovina, unde invata sa pregateasca traditionalii cozonaci de Paste. Vedeta a parcurs un drum de sapte ore, dintre care doua pana sa iasa din Bucuresti, ca sa ajunga in Gura Humorului unde o astepta o vreme frumoasa.

masa de paste elena udrea

Ana Maria Ferentz a vrut modele de oua deosebite pentru Paste asa ca le-a fiert alaturi de frunze, ouale capatand imprimeuri deosebite.

masa de paste ana maria ferentz

Dar vedeta nu s-a oprit aici. Ana Maria Ferentz a gatit ‘labute’ impreuna cu mama sa, pe care le numeste prajituri traditionale de Paste.

masa de paste ana maria ferentz 2

Andreea Marin, insa, a renuntat definitiv la carne in momentul in care a imbratisat stilul de viata vegan. Asta nu o impiedica sa se bucure de preparate traditionale, dar de post: sarmalute vegane in foi de vita si cozonac raw. Vedeta preia retetele de pe site-ul rawdia.ro.

masa de maste andreea marin

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.