zoot

Catrinel Menghia, aparitie naucitoare la Festivalul de Film de la Cannes

Intai gimnasta apoi model international de succes, Catrinel Menghia debuteaza in teatru cu piesa “Questo non e paese”. Pe langa o  agenda vadit incarcata, Catrinel nu evita a-si face aparitia la evenimente de seama din industria filmului si a modei. Un astfel de eveniment la care vedeta a participat recent este Festivalul de Film de la Cannes.

Aceasta a facut parte, ca invitat, din delegatia fimului “The Human Voice” in care apare celebra actrita Sophia Loren, aparitie intens asteptata de cei din fata micilor ecrane.

A fost o mare onoare de a fi oaspetele delegatie “The human voice”, sa urc pe treptele covorului rosu in apropierea celei mai mari actrite din lume. Nu pot gasi cuvinte pentru a descrie acest sentiment imens. Iti multumesc, Sophia Loren!” – declara Catrinel pe pagina sa de socializare, Facebook.

Catrinel Menghia a ales sa poarte o rochie rosie, pana in pamant, cu trena, manecute si fara decolteu, dar cu spatele gol. Tinuta a fost complementata de o geanta de mana cu aurie.

In privinta machiajului, Catrinel a optat pentru pometi bine evidentiati de blush, ruj rosu si tuse fne de wywliner negru pe pleoapa superioara. Cu sprancene naturale si un updo dezordonat, Catrinel sfideaza varsta, vedeta apropiindu-se cu pasi repezi de 30 de ani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.