zoot

Capata o stralucire instanta a tenului. Radiaza din toti porii

Chiar si chipul perfect poate fi umbrit de incruntarile zilnice, de stresul si amaraciunea din interior. Nici macar iluminatorul si blush-ul nu pot face minuni in acest sens, motive pentru care iti propun sa te relaxeze pentru a capata o stralucire instanta a tenului, de la interior la exterior.

 

Verifica-ti permanent expresia fetei si relaxeaza-ti fata

Fara sa iti dai seama, mai ales daca nu ti s-a atras atentia, obisnuiesti sa stai incruntata. Chit ca treci in revista neajunsurile curente sau pur si simplu te concentrezi pe o anumita sarcina, muschii fetei se incordeaza, fruntea este incruntata iar maxilarul fetei inclestat. Rezultatul? Ridurile de expresie premature si un aspect obosit al chipului tau. De cele mai multe ori nu constientizam aceste obiceiuri ci ne sunt aduse la cunostinta sau meditam asupra lor cand ni se trage atentia.

Relaxeaza-ti fata. Fa un obicei de a face o pauza dupa o perioada intensa de concentrare pe o anumita sarcina. Concentreaza-te pe respiratie si relaxeaza zonele principale de acumulare a tensiunii: umerii, gatul, maxilarul, fruntea, buzele sau dintii. Fa imediat cateva exercitii faciale de destindere si vei observa cum chipul tau isi revine din postura de obosit.

 

Fa cateva exercitii de Yoga pentru o stralucire instanta a tenului

Yoga te revigoreaza instant. Chit ca alegi sa faci yoga de dimineata pentru a-ti intinde muschii si pentru a te incarca de voie buna, sau dupa servici pentru o relaxare imediata, tenul tau va beneficia de pe urma imbunatatirii circulatiei sangelui in organism si a aportului de oxigent din partea superioara.

yoga pentru stralucirea pieliiyoga pentru sanatate
fa yoga acasarelaxeaza-te cu yoga

 

Machiajul lucreaza in favoarea ta

Pornind de la o hidratare intensa de la interior la exterior, consumul a minim 2l de apa zilnic si o crema buna pentru fata, pana la produsele moderne care te ajuta sa capeti o stralucire instanta, este greu sa nu radiezi pe exterior daca esti in deplina armonie cu tine pe interior. Trei produse cosmetice iti propun pentru stralucirea instanta a tenului:

  • Primerul pentru fata – nu numai ca machiajul rezista mai bine, fondul de ten se intinde mai bine si foloseste automat mai putin produs, un primer absoarbe excesul de sebuum, acopera porii largi si liniile fine, constituind baza perfecta pentru machiaj.
  • Blush-ul. Gaseste culoare potrivita, roz sau piersica si vei capata instant stralucirea tenului tanar cu pometii ridicati si evidentiati
  • Iluminatorul. Un produs recent care a facut multa valva in urma tehnicilor avansate de conturare a tenului, tehnici care au fost adoptate de catre tot mai multe tinere femei. Un strop de iluminator in colturile interioare ale ochilor si sub zona de sub punctul cel mai inalt al sprancenelor iti garanteaza un lifting instant al privirii. Pentru ca tenul tau sa radieze, aplica-l in cantitati mici deasupra blush-ului

Foto: freedigitalphotos.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.