zoot

Budinca de ciocolata RAW vegana cu avocado si banane

Cauti o reteta de budinca raw? Am gasit consistenta perfecta si gustul delicios de care iti va fi greu sa te saturi. Banana reuseste sa mascheze perfect aroma avocado-ului care nu poate lipsi din reteta, fiind cel care da textura cremoasa si valoare nutritionala desertului finit. Poti folosi orice tip de lapte vegetal, indulcind budinca dupa gust cu un indulcitor natural. Daca urmezi o dieta low carb, foloseste un indulcitor pe baza de stevie iar daca iti permiti cateva grame de carbohidrati in plus, alege siropul de agave sau siropul de artar. Cel din urma da budincii o usoara aroma de caramel.

Reteta budinca raw vegana cu avocado si banana

Ingrediente:

  • 1 avocado copt, fara sambure, taiat bucatele
  • 1 banana coapta, curata de coaja, taiata bucatele
  • 1 pahar de lapte de migdale si cocos
  • 4 linguri de pudra de cacao raw
  • 4 linguri de nuca de cocos rasa
  • 2 linguri de sirop de agave
  • 1 lingura de seminte de chia
  • 1 lingurita de zeama de lamaie

Budinca de ciocolata raw cu avocado

Imagineaza-ti o budinca simpla pentru care n-ai nevoie nici macar de foc. Este 100% vegana, nu contine lactoza sau gluten, este usor de digerit, cu o consistenta cremoasa, untoasa si un gust dulce, aromat si delicios. Nu contine zahar adaugat, putand fi un desert potrivit chiar si intr-o dieta low carb.

Pregateste ingredientele de mai sus si adauga-le pe toate in blender. Aseaza capacul si pulseaza de cateva ori pana obtii o pasta omogena. Transfera budinca raw in recipiente, aseaza cate o folie de plastic deasupra fiecarui recipient si da la congelator 30-60 de minute pentru a se intari.

Este suficient sa o incerci o data pentru a te indragosti de simplitatea, consistenta si gustul acesteia. Budinca raw de ciocolata si avocado se poate servi alaturi de fructe de padure proaspete sau frisca.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.