zoot

Bruschete cu pesto, mozzarella si rosii

Bruschete cu pesto

Cand musafirii vin pe neasteptate si nu stii cu ce sa-i servesti, propune-le o portie de bruschete mai putin obisnuite. Desi este un starter, le va potoli foamea pana pregatesti felul principal si vor ramane impresionati.

Oricine ia o imbucatura din aceste bruschete cu pesto si mozzarella, se va indragosti imediat de bogatia gustului. Nimic nu poate fi mai potrivit decat o felie de paine calda, sosul pesto aromat si branza topita. Se recomanda a fi consumate calde insa sunt delicioase si reci. Nu c-ar exista posibilitatea de a mai ramane vreuna pe farfurie.

Ingrediente:

  • 1 franzela de paine frantuzeasca
  • 200g sos pesto
  • 150g mozzarella rasa
  • 3 rosii, feliate
  • Sare si piper dupa gust

BRUSCHETE CU PESTO SI MOZZARELLA

Preincalzeste cuptorul la 180C si aseaza o foaie de copt peste o tava de cuptor.

Taie painea usor pe diagolana, in felii groase de 1 deget.

Intinde un strat de sos pesto pe feliile de paine si aseaza-le in tava.

Presara mozzarella rasa deasupra sosului.

Aseaza cate o felie de rosie deasupra.

Asezoneaza cu sare si piper (nu folosi prea multa sare daca sosul este deja sarat)

Da tava la cuptor pentru 10-15 minute sau pana cand branza incepe sa se inmoaie si sa faca bule.

Bruschetele cu sos pesto si mozzarella se pot servi calde dar le poti consuma si reci.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.