zoot

Bretonul scurt: trendul momentului in materie de tunsori

Breton scurt 2017
Foto: Bigstockphto.ro

De la Sophia Amoruso la tipa hipster din apartamentul vecin, tot mai multe femei aleg bretonul scurt. Desi este o tunsoare la moda…

…nu este o tunsoare pe care sa o poata purta toata lumea. Bretonul scurt si drept accentueaza trasaturile si alungeste fata, fiind nepotrivit pentru o fata rotunda sau lunga. Functioneaza, in schimb, in cazul fetei ovale si a celei in forma de inima, dar si a trasaturilor calde si a sprancenelor bine definite.

Nu numai fizionomia trebuie sa ti-o permita cat si timpul.

Priveste aceasta transformare ca pe un angajament. Daca nu esti pregatita sa ti-l asumi, n-o face doar pentru ca este o tunsoare trendy. S-ar putea sa regreti asta cand realizezi ca n-ai timpul necesar pentru stilizare. Este cu atat mai greu cu cat parul tau are textura, chiar si onduleuri lejere. Pentru femeile cu par drept, bretonul scurt este mai usor de manageriat.

Retine!

Bretonul scurt trebuie sa fie mereu drept si lins.

Pentru asta vei avea nevoie de o placa de indreptat parul subtire. Iti va deveni cel mai bun prieten.  Cand iti tai bretonul atat de scurt, straturile de dedesubt sunt super scurte si numai o placa ingusta poate ajunge la ele. Pe langa placa de par, vei mai avea nevoie si de un fixativ pentru a te asigura ca parul ramane asa cum l-ai stilizat.

Nu in ultimul rand, bretonul scurt este indraznet si face o declaratie puternica asa ca trebuie sa-l porti cu o doza dubla de atitudine. Poate fi abordat de catre femeile puternice si increzatoare in sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.