zoot

Bratari pentru… unghii! N-ai fi crezut ca nail art-ul merge atat de departe

Uita de manichiura nude! Nail art te provoaca din nou, de aceasta data cu un concept unic: bratari pe unghii. Cu un efect subtil peste o baza transparenta, indraznete cand sunt aplicate peste culori puternice, unghiile cu bratari au creat o alta revolutie.

Aceluiasi salon din Coreea care ne-a adus manichiura cu cristale de sticla si pompoane ii datoram aceasta idee. Desi este un proiect pe care-l poti reproduce singura, la tine acasa, inarmeaza-te cu rabdare caci presupune multa migala. Bratarile sunt confectionate din ata si accesorizate cu pandative norocoase sau margele in miniatura.

 

Cum sa-ti faci acasa manichiura cu bratari pentru unghii

Taie cateva bucati de ata in diferite culori. Introdu pe ata margelute sau leaga pandative in miniatura. Aplica un strat de lac de unghii transparent pe toata suprafata unghiei si preseaza atele accesorizate in timp ce lacul este inca umed. Dispune-le  dezordonat pentru a obtine un aspect cat mai natural. Asteapta 10-15 minute sa se usuce apoi foloseste o forfecuta de unghii pentru a taia  excesul de ata.

Foto:

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.