zoot

Bratara de fitness MOOV NOW: monitorizare si coaching in timp real

Moov Now nu este doar o alta bratara de fitness. Intr-o formula imbunatatita atat ca design cat si caracteristici, Moov Now este cu adevarat un antrenor de fitness in timp real care nu numai ca monitorizeaza, iti transmite feedback util de care te poti folosi pentru a-ti imbunatati performantele sportive.

Bratara de fitness pentru alergat

Alaturi de o aplicatie disponibila atat pentru Android cat si iOS, nu trebuie decat sa introduci castile in urechi si sa urmaresti indicatiile “Mareste pasul! Impinge piciorul mai mult de la sol. Cadenta ta ar trebuie sa fie de 160 pasi pe minut”. Senzorii de miscare urmaresc pozitia picioarelor si permit aplicatiei sa livreze in timp real sfaturi care nu numai ca tin de ritm cat si de forma adecvata.

Bratara de fitness pentru box

Nu este o bratara de fitness pe care s-o folosesti doar la alergat. Contine programe de monitorizare si coaching in timp real atat pentru ciclism si antrenament cu greutati, cat si pentru inot sau box.

Aplicatie pentru bratara de fitness moov nowCu noua aplicatie Moov iti poti identifica toate antrenamentele intr-o singura locatie, precum si activitatile zilnice reprezentate grafic, alaturi de monitorizarea somnului pentru a putea picta o imagna completa a zilei. Chit ca folosesti aplicatia Moov pentru a monitoriza mersul pe jos sau sedintele de inot, aceasta iti va monitoriza tot ceea ce faci pe parcursul zilei.

Ceea ce-i minunat la Moov Now este sigiliul waterproof care-ti permite sa-l folosesti in apa, pana la 30m in adancime, in dus sau pe ploaie. Are o forma eleganta, respirabila, incat uiti ca-l porti. Benzile din silicon de inalta calitate ii confera atat rezistenta cat si flexibilitate pentru a nu te incomoda in timp ce te misti. Vine in nuante vibrante: Albastru Aqua, Rous Fusion, Alb Blizzard si Negru Stealth.

Bratara fitness cu coaching

N-ai timp de o sedinta completa de antrenament?  Poti lucra doar 7 minute cu ajutorul programelor predefinite Moov 7 Minute+ Workout. Desi sunt scurte, antrenamentele sunt complete, cu beneficii pentru sanatate comparabile cu cele ale antrenamentelor lungi. Bazate pe intervale de mare intensitate, au fost publicate in revistade specialiate a American College of Sports Medicine si au devenit virale in urma promovarii lor de NY Times. In plus, aplicatia iti numara repetitiile ca tu sa te poti concentra mai mult pe forma corecta decat pe numaratoare.

Inca un detaliu important care recomanda aceasta bratara de fitness iubitorilor de gadgeturi inteligente este durata de viata a bateriei de 6 luni!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.