zoot

Branza feta pane: serveste-o pe un pat de salata de sezon

Daca cascavalul pane ti-e familiar si vrei sa incerci si altceva, afla ca si branza feta se poate gati in acelasi fel. Nu-ti face griji ce se poate intinde prin tigaie! Captusita cu atentie, nu numai ca ai garantia succesului insa te vei bucura si de o crusta super crocanta. Branza feta pane se poate servi pe o felie de paine toast in locul clasicului sandvis insa, cel mai bine se combina cu o salata colorata, de sezon. Pregateste-te sa fii surprinsa de explozia de texturi.

Feta pane

Ingrediente:

  • 1 bucata de branza feta
  • 2 oua
  • 150 g de pesmet
  • Sare si piper, dupa gust
  • Ulei pentru prajit

BRANZA FETA PANE

Amesteca ingredientele uscate intr-o farfurie.

Separat, intr-o alta farfurie adanca bate ouale ca pentru omleta.

Feliaza branza feta cu un cutit subtire (poti folosi si o ata pentru a nu o sfarama) si las-o pe tocator.

Fiecare felie de branza feta se trece prin oua, apoi prin pesmet. Repeta operatiunea astfel incat sa o captusesti foarte bine, inclusiv la capete.

Incinge uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste branza feta pane, pe ambele parti, pana se rumeneste frumos.

Scoate-le pe un servet de bucatarie si serveste-le calduta, alaturi de o salata de sezon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.