zoot

Borseta. Accesoriul cu care ne vom intalni si in sezonul viitor

Borseta dnky yoamna 2017
Foto: excelentphoto / Bigstockphoto.com

Mai incape indoiala? Borseta este accesoriul must-have al sezonului rece. Dar asta nu este tot.

Trendul se anunta unul si mai pronuntat in sezonul primavara-vara 2018. Atunci o vei vedea reinterpretata in colectiile multor case de moda. Confectionata din piele, accesorizata cu franjuri si purtata ca pe o geanta postas o gasim in colectia Alexander Wang, mica si crosetata apare in colectia Zimmermann iar in colectia Fenty & Puma borseta este confectionata din fas si supradimensionata. Tot note sporty are si in colectia Marc Jacobs primavara-vara 2018.

Sa nu crezi ca propunerile designerilor raman indiferente in sfera vedetelor de talie internationala. Toate celebritatile A List, de la Kim Kardashian la Rihanna au adoptat-o imediat. Pe langa lista de celebritati care au facut din borseta un fashion statement, bloggeritele si fashionistele de peste tot din lume au ales sa se simta din nou ca niste adolescente.

Proaspat intoarsa in atentia publicului, borseta se adapteaza modei contemporane, fiind regandita in atatea forme si stiluri astfel incat sa poata fi purtata in orice combinatie de tinuta, de la cele sport la cele elegante. Mici sau supradimensionate, practice si convenabile, se poarta in jurul taliei si-ti lasa o mare libertate in miscare.

Daca inca nu ti-ai indreptat atentia catre acest accesoriu la moda si util, in acelasi timp, toamna lui 207 este cel mai bun moment sa o faci. Vom reveni in curand cu modele de borsete pe care le gasesti in magazinele online.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.