zoot

Blush sau fard de obraz. Tot ce trebuie sa stii.

Blush-ul sau fardul de obraz cum obisnuiam sa ii spunem, poate fi produsul esential al multor femei si asta pentru ca blush-ul iti confera acea prospetime, naturalete si sanatate a tenului tau. Blush-ul este si un produs indispensabil in tehnica de conturare a fetei, mai mult sau mai putin dramatica.

CULOAREA BLUSH-ULUI

La fel ca si in cazul fondului de ten este important sa alegi un blush intr-o culoare potrivita tenului tau. Obrajii tai se imbujoreaza atunci cand depui efort fizic sau atunci cand ii ciupesti. Acest ton il poti cauta in nuantele de blush disponibile pe piata. Daca ai tenul deschis opteaza pentru nuantele de roz potrivite pielii tale. Cand tenul are subtonuri galbene, poti miza pe blush-ul piersica. Pentru un ten inchis la culoare poti aplica un blush in tonuri maronii, chiar aurii. Singurul aspect de care trebuie sa tii cont este ca fardul de obraz sa nu fie prea evident.

Blush L'Oreal True Match
Blush L’Oreal True Match

TEXTURA BLUSH-ULUI

Daca esti incepatoare si vrei un fard de obraz usor de aplicat, atunci alege textura pudra. Se aplica usor cu ajutorul pensulei speciale iar blendingul este uniform. Daca recurgi la un blush sub forma de gel, atunci ai nevoie de ceva timp in plus pentru un blending corespunzator, desi culoarea este mult mai intensa. Blush-ul ideal pentru tenul uscat este cel sub forma de crema.

CUM APLICI BLUSH-UL

Daca alegi un blush sub forma de pudra presata, aplicarea acesuia este extrem de simpla. Ceea ce trebuie sa tii minte este ca blush-ul se aplica imediat dupa aplicarea fondului de ten, nu la sfarsitul machiajului. Se foloseste o pensula pentru pudra, se inlatura excesul de produs de pe pensula si se aplica pe pometi. Pentru a identifica mai bine aceasta zona, specialistii in make-up iti sugereaza sa zambesti. Cea mai mare parte a produsului ar trebui sa ramana pe cea mai inalta partea a pomentilor tai, urmand ca restul sa se uniformizeze prin blending. Poti aplica restul de produs ramas pe pensula spre marginea tamplelor si maxilar. Unele femei gasesc mai usoara aplicarea blush-ului pudra cu ajutorul pensulei evantai.

Blush (Fard de obraz)

Asigura-te ca ambii obraji sunt conturati la fel cu ajutorul fardului de obraz.

Daa alegi un blush sub forma de crema/gel atunci vei folosi pentru aplicare pensula pentru fond de ten, un buretel cosmetic sau chiar degetele. Aplica o cantitate mica de produs la inceput si intinde-l foarte bine ca si in cazul blush-ului pudra, desi acum vei ev

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.