zoot

Blorange: culoarea de par in voga in 2017

Blorange se anunta a fi cea mai populara culoare de par in 2017! Termenul reuneste blondul si oranjul intr-un colorit care imprumuta tente din ambele culori, fara a putea fi caracterizat de vreuna. Se aseamana foarte mult cu coloritul de rose-gold, numai ca blorange contine mai mult rosu, care-i da o tenta de oranj.

A inceput sa prinda inca din toamna anului trecut, cand Gerogia May Jagger a renuntat la blond in favoarea curajosului blorange, dupa o vizita la salonul hairstylistului Alex Brownsell. Cateva luni mai tarziu, o simpla interogare pe Instagram cu hashtag-ul blorange afiseaza mii de postari.

Fiecare abordare de blorange este unica. Unele opteaza pentru mai mult blond, altele pentru mai mult oranj, echilibrand nuante in functie de tonul pielii. Coloritul, desi nu este usor de intretinut, paleste pe masura ce-ti speli parul dar asta nu este un lucru neaparat rau. Chiar si bloranjul care si-a pierdut din intensitate, bloranjul palid, este deosebit si complimenteaza, in special, tenul deschis la culoare. Bineinteles, poate fi customizat in functie de ten, ajungandu-se se piarda intr-un ombre balayage.

Idei de colorit Blorange

O fotografie postată de @alyshawalkerbeauty pe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.