zoot

Bianca Dragusanu vrea o noua schimbare de look. Ajut-o sa se decida!

Da! Inca o schimbare de look, la scurt timp dupa ce a capatat un ombre minunat in salonul Geta Voinea. Vedeta pare indecisa in privinta culorii parului, motiv pentru care si-o schimba permanent. A inceput anul roscata, a trecut printr-o schimbare radicala de look in perioada divortului de Victor Slav, vopsinde-se blonda iar cand am crezut ca-si va pastra imaginea care a consacrat-o, “blonda lui Bote”, Bianca revine la roscat. La scurt timp recurge la tehnica ombre, moment pe care l-am sesizat si chiar l-am remarcat intr-un articol anterior, ombre-ul fiind tehnica de colorare a parului in voga in acest moment.

Desi posesoare a celui mai frumos ombre din showbizul autohton, Bianca pare nemultumita. Azi anunta pe contul sau de Facebook “Vreau din nou o schimbare!”.

culoare par bianca dragusanu
Foto: Facebook / Bianca Dragusanu

“Ajutati-ma sa ma decid!” este strigatul Biancai catre fanii sai. Strigatul i-a fost auzit si roscata a primit nu mai putin de 5500 de comentarii in care fanii sai activi ii sugerau culoarea de par care o prinde cel mai bine. Practic, parerile sunt impartite intre roscat si blondul natural, spre saten, adica poza cu nr. 2 si nr. 3. Se pare ca fanii resping extremele, atat brunetul cat si blondul pai dar sunt si fani care i-au sugerat ciocolatiul. Evident ca nici comentariile rautacioase nu puteau lipsi dar Bianca nici nu le baga in seama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.