zoot

Bianca Dragusanu: noul look cu care ne-a cucerit instant

Se reinventeaza permanent, chit ca este vorba de culoarea parului, coafura sau machiaj iar acesta este unul dintre aspectele de admirat la Bianca Dragusanu. Femei fiind, cunoastem nevoia de schimbare si starea de bine capatata instant in urma unei transformari de look, fie aceasta catusi de putin radicala. 

 

Bianca Dragusanu: noul look cu care ne-a cucerit instant

Nu vorbim de o schimbare radicala de look in cazul Biancai. De aceasta data nu si-a schimbat culoarea parului si nici macar coafura, primele care ti-ar fi trecut prin gand. Nici vorba de asa ceva, cu toate ca, dupa cum o stim pe Bianca, ne asteptam sa ne surprinda curand. Insa, de aceasta data este vorba de o transformare subtila obtinuta prin machiaj.

Bianca Dragusanu Inainte:

Bianca Dragusanu inainte

Ne-a obisnuit cu un machiaj pronuntat la ochilor si buze nude, mizand pe o regula de makeup esentiala. Aceasta impune ca accentul sa cada fie pe ochi, fie pe buze. Cum Bianca alegea sa-si defineasca privirea, fie printr-un machiaj smokey eyes puternic, fie prin tuse de eyeliner estompate de fard, in majoritatea cazurilor miza pe o culoare neutra de ruj, cat mai apropiata de culoarea naturala a buzelor sale.

Zilele aceasta Biaca surprinde cu o rasturnare de situatie, acordand o atentie sporita buzelor care ies in evidenta pe cand ochii raman in plan secund. Vedeta a ales un ruj intr-o nuanta inchisa de rosu, in tendinte in acest sezon , asortata la culoarea ojei de unghii iar pentru ochi a mizat pentru un machiaj discret, cateva aplicari de mascara fiind suficiente pentru a-i pune in evidenta ochii mari si albastri care n-au nevoie de niciun artificiu pentru a iesi in evidenta. Pentru a-si completa look-ul nou cu care ne-a cucerit instant, Bianca a ales o pereche de ochelari cu rame intr-o nuanta de rosu inchis. Super sic! Atat de sic incat iti propun sa incerci si tu acest look.

Bianca Dragusanu dupa:

bianca dragusanu cu ochelari bianca dragusanu machiaj bianca dragusanu buze rosii bianca dragusanu look

Foto: facebook.com / BiancaDragusanuOfficial

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.