zoot

Beauty-blender: singurul buretel de care ai nevoie pentru a aplica baza de machiaj

Vrei sa obtii acel finish perfect al bazei de machiaj? Nu ai nevoie decat de un buretel Beauty Blender pentru a schimba total modul in care se aplica fondul de ten, corectorul sau blush-ul crema. Iata cum se foloseste:

beauty blender

  1. Umezeste-l

Un pas peste care nu trebuie sa sari! Este suficient sa-l treci printr-un jet de apa pentru a-l umezi. Strange-l in mana pentru a indeparta excesul de apa. Rezultatul? O aplicare perfecta si mai putin fond de ten consumat.

  1. Aplica fondul de ten

Dar nu direct pe buretel, asa cum esti obisnuita. Aplica o cantitate mica de fond de ten pe mana si amestec-o cu degetul. Foloseste varful buretelului Beauty Blender pentru a lua din produs si macheaza zona pe care vrei sa o acoperi.

  1. Tapoteaza

Spre deosebire de pensule care intind produsul, buretelul beauty blender aplica fondul de ten prin tapotari scurte si dese. Tapoteaza zona pe care vrei sa o acoperi cu fond de ten folosind varful buretelului pentru zonele inguste, greu de accesat (colturile ochilor, arcada) si capatul sau oricare alta parte de pe suprafata acestuia pentru portiunile extinse.

  1. Curata

Pastreaza curat buretelul Beauty Blender pentru aplicari ulterioare. Aplica un strop de solutie speciala (poti folosi si cleanserul obisnuit), maseaza usor apoi clateste cu apa. Stoarce-l, lasa-l la uscat si depoziteaza-l corespunzator in cutia sa.

Vei observa cum produsul se stratifica, dand un aspect similar airbrush-ului. Bineinteles, asta depinde in mare masura de calitatea fondului de ten si capacitatea de a stapani tehnica de tapotare. Nu-ti face griji! Dexteritatea se deprinde prin exercitiu. In curand vei ajunge sa iubesti acest produs care nu incarca tenul, asigura unu finish natural si economiseste din produs.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.