zoot

Bautura de toamna: Sangria de dovleac

Sangria din dovleac

Ni se pare momentul potrivit sa o incerci! Este supa crema perfecta pentru un inceput de toamna. Pregatita din dovleac copt, dreasa cu smantana si condimentata cu patrunjel, ulei de masline si seminte de dovleac, este o supa satioasa, densa, cu un gust bogat ce nu poate fi inlocuit.

Ingrediente:

  • 2 mere fara cotor si seminte, tocate cubulete
  • 1 para fara cotor si seminte, tocate cubulete
  • 1 portocala feliata
  • 3 betisoare de scortisoara
  • 2 linguri de piure de dovleac
  • 500ml Bourbon Whiskey
  • 100ml sirop de artar
  • Sampanie

SANGRIA DE DOVLEAC

Toarna toate ingredientele intr-un ulcior, mai putin sampania si betisoarele de scortisoara. Da la frigider peste noapte ca aromele din fructe sa se intrepatrunda.

Toarna in pahare, completeaza fiecare pahar cu sampanie si decoreaza paharul cu cate un betisor de scortisoara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.