zoot

Barbati predispusi la infidelitate

  1. Copilul rebel. Cel care poate avea 30 de ani dar inca nu s-a maturizat. Continua sa traiasca de o zi pe alta fara asumarea niciunei responsabilitati. Nici nu vrea sa stie ce ii rezerva ziua de maine. Iese in cluburi, la gratar cu prietenii, se joaca pe calculator si iti povesteste ce adidasi urmeaza sa isi cumpere. Cand tu il rogi sa se concentreze pe cariera, sa isi stranga sosetele de pe jos sau sa o lase mai moale cu bautura, el va face ce stie mai bine: se va revolta ta impotriva ta si isi va cauta alinare in bratele unei femei usoare, la fel de petrecareata ca si el. Pentru el inselatul este un fel de razbunare pentru faptul ca tu nu il intelegi si vrei sa te impui cu orice pret.

Barbati predispusi sa insele - Copilul

  1. Tocilarul care nu si-a trait viata. I-a admirat de la distanta pe cei care aveau cele mai frumoase fete in liceu. I-a invidiat pe playerii care jucau femeile pe degete. Si-a petrecut tineretea concentrandu-se pe studiu si ascensiune profesionala, citind carti de genul “Dumbass guide to getting laid”. Acum ajuns la maturitate, cu un renume si o siguranta financiara, nu se poate multumi cu tine si tanjeste dupa femeile pe care nu le-a avut in tinerete.

Barbati predispusi sa insele - Tocilarul

  1. Barbatul puternic si atractiv. Are un posterior de invidiat, conduce un Porche si se invarte in cercuri sociale inalte. Sau poate are o functie inalta si se bucura de multa putere. Poate a fost la viata lui un player sau un don juan. Tu te simti nevoita sa-l pazesti constant pentru ca la fiecare colt este acostat de cate o femeie care vrea sa ti-l sufle de sub nas. Si cu cat oportunitatea este mai mare, cu atat cresc sansele ca el sa cedeze tentatiei.

Barbati predispusi sa insele - Barbatul puternic si atractiv

  1. Barbatul cu apetit sexual ridicat. Cel mai probabil un barbat obisnuit, cu fara prea mari realizari profesionale in afara orgasmelor multiple. Cand tu ii refuzi sexul sau nu te mai arati la fel de incanta ca la inceput de acrobatiile lui in asternut, dorinta nu ii dispare. Doar ca si-o va potoli in alta parte. Si se va multumi cu orice: striperite, escorte, prostituate. Pentru ca el nu vrea decat sa isi satisfaca o nevoie primara. Poti fi sigura ca se va intoarce de fiecare data acasa.

Barbati predispusi sa insele - Barbatul cu apetit sexual ridicat

  1. Aventurosul. Nu se da in laturi de la nicio provocare. Se plictiseste repede si uraste monotonia. Cand monotonia se cuibareste in asternut, atunci el cauta noutate in alta parte. Gandul ca tu il poti prinde cu alta, il incita si mai tare. Pentru ca el traieste pentru aventura. Ii place sa se joace cu focul chiar si cu riscul sa se arda.

Barbati predispusi sa insele - Aventuosul

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.