zoot

Balerini dantela. Eleganti, potriviti tinutelor de seara

Daca iti place dantela, vei adora acest model de balerini din dantela care vine in patru culori diferite ca tu sa te bucuri de o varietate in privinta culorilor cu care iti poti asorta tinuta. Chit ca mizezi pe clasicul negru, pe versatilul bej, potrivit la orice tinuta sau din contra, alegerea ta se indreapta catre culori puternice precum roz sau argintiu, un lucru au in comun aceste modele: dantela. Tot dantela este cea care le imprima un farmec aparte, o eleganta si o finete deosebita, diferentiandu-i de balerinii pe care ii porti in mod obisnuit zilnic.

Vezi toate modelele in galeria foto de mai jos.


Balerini din dantela

Balerini din dantela

Marca: Gino Rossi
Tip: Balerini dantela si piele, cu toc jos si varf ascutit
Material: dantela si piele naturala
Culoare: negru
Varf: Ascutit

PRET: 199 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Alte culori disponibile pe site-ul distribuitorului: bej, negru, roz si argintiu.

Cum comand? Comanda se face online, completand formularul cu informatiile solicitate dar nu inainte de a alege culoarea si marimea dorita. Se verifica cu atentie adresa introdusa si se lasa un numar de telefon valid pe care vei fi sunata de catre un operator pentru confirmarea si corectitudinea comenzii.

Cum se livreaza? Balerinii se livreaza oriunde in Romania, indiferent de localitate costul de livrare fiind de 15 lei pentru comenzile de pana in 59 lei. Peste acest prag ai LIVRARE GRAUITA.

Cum platesc? Comenzile pot fi platite in numerar cand intri in posesia coletului sau online, cu cardul in conditii maxime de securitate.

Verifica si alte modele de balerini Matar.

 

Galerie foto:

 

Balerini dama din dantelaBalerini de dama din dantelaBalerini dama eleganti dantelaBalerini dantelaBalerini dantela negriBalerini eleganti din dantela

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.