zoot

AVON: Machiaj romantic de primavara

Avon iti arata cat de simplu este sa obtii un machiaj romantic de primavara, folosind tonuri calde de maro si un ruj cu reflexe piersicii. Un machiaj in tendinte, potrivit pentru acest sezon:

  1. Inainte de a incepe machiajul ochilor, aplica baza pentru fardul de pleoape / primerul pentru ochi si intinde-l pe toata suprafata pleoapei superioare cu ajutorul degetelor
  2. Aplica un fard alb pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor si in colturile interioar ale ochilor si evidentiaza-ti linia genelor, atat superioara cat si inferioara, cu ajutorul unui fard maro auriu. Accentueaza-ti privirea folosind un fard maro mai inchis in colturile exterioare ale ochilor.
  3. Foloseste perlele bronzante Avon Arabian Glow pentru a-ti sculpta fata. Aplica-le pe pometi, partile laterale ale tamplelor si linia maxilarului.
  4. Defineste-ti sprancenele cu ajutorul creionului retractabil pentru sprancene Avon, trasand tuse fine care imita firele de par. Daca ai portiuni in care sprancenele sunt rare umplele cu fardul de sprancene.
  5. Aplica rimelul Avon SuperExtend Extreme atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare
  6. Contureaza-ti buzele inainte de a aplica rujul
  7. Alege o culoare de ruj Avon Extra Lasting  in tendinte (se poarta rujul portocaliu! )

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.