zoot

Avon dicteaza tendintele primaverii! Propunere machiaj (foto)

Ai nevoie de un strop de inspiratie pentru a-ti alege machiajul verii 2014? Avon reuseste sa imbine tendintele curente in cadrul unui singur machiaj:

INSPIRATIE AVON MAKEUP
Foto: Instagram / Avon

Produse cosmetice de care vei avea nevoie pentru a obtine acest machiaj:

  • Tusul albastru, un must al acestui sezon. Il vei folosi pentru a contura linia genelor superioare, exagerand putin codita. Tusul poate fi estompat de fardul negru, aplicat in colturile externe pentru a da profunzime si a crea un efect fume. Aici poti gasi nuanta electrica a conturului lichid pentru ochi Avon.
  • Sprancenele naturale, bine-definite. Daca cumva ti-ai stricat forma, este musai sa o remediezi cu ajutorul kitului de sprancene Avon pe care il gasesti aici.
  • Se poarta rujul oranj! In ce nuanta? In nuanta care te avantajeaza si cum este greu sa o gasesti, intotdeauna poti combina doua nuante de ruj pana ajungi la culoarea ideala. Asta au facut si make-up artistii Avon. S-ar putea sa-ti placa rujul Avon Ultra Color in nuanta Tangerine Tango (detalii) sau rujul Avon Shine Attract in nuanta Caressing Coral (detalii).
  • Nu uita de conturarea fetei cu ajutorul blush-ului cu efect iluminator (detalii) si a perlelor autobronzante (detalii), doar este vara si vrei un aspect ca proaspat sarutata de soare.

Ai vazut cat este de simplu sa fii in tendinte cu produsele tale preferate, marca Avon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.