zoot

Are 80 de ani si danseaza salsa mai ceva ca la 18! “Daca vrei, poti!”

Strigate de uimire si ropote de aplauze dupa performanta unei batrane de 80 ani la bine-cunoscutul show “Britain’s got talent”. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca batrana sa poata executa asemenea miscari ce implica multa mobilitate si o conditie fizica de invidiat. Ai rabdare si urmareste-l pana la capat!

Desi au crezut ca varsta in sine este apogeul acestei aparitii, prezentatorii emisiunii facand chiar glume la eventuala natura a relatiei dintre cei doi artisti, tot cei din sala au ramas muti de uimire cand batrana a schimbat registrul si s-a intrecut in miscari indraznete pe care o data in viata le vezi la o persoana atat de in varsta.

Clipul este unul electric si, in numai in doua zile, a intregistrat peste 1 milion de vizualizari. Dar Paddy nu a venit la acest show manata de dorinta de a castiga ci doar de a arata lumii intregi ca varsta nu este un impediment atunci cand pui pasiune in ceea ce faci si esti cuprins de o dorinta arzatoare de a reusi.

“Esti un exemplu pentru persoanele mai in varsta pentru ca ai demonstrat ca indiferent de varsta pe care o ai, tot poti face ceva spectaculos, frumos si extraordinar!” – a spus unul dintre membrii juriului.

Clipul nu este doar unul amuzant, surprinzator si captivant ci si unul de-a dreptul motivational. Asa ca, urmareste-o pe Paddy si renunta la scuze de cate ori iti propui sa realizezi ceva maret. Concluzia este una singura, asa cum o spune unul dintre membrii juriului:

“Daca vrei, poti!”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.