zoot

Aplicarea genelor false fir cu fir iti da batai de cap?

Iata cateva trucuri sa treci peste orice neajuns. Ce poate fi mai neplacut decat sa te trezesti inainte de a pleca la petrecere cu gene inestetic lipite, cu aspect artificial si adeziv vizibil ?

Genele false fir cu fir sunt preferate multor tinere femei ca tusa finala pentru o privire intensa si profunda. Atunci cand sunt alese corespunzator si lipite ireprosabil, reusesc sa puna in valoare atat machiajul cat si forma ochilor, se amesteca perfect cu genele naturale, aducand un plus de lungime si densitate.

Nu trebuie sa tii cont decat de doua principii atunci cand aplici gene false fir cu fir:

  • forma anatomica a ochiului: genele fir cu fir dispuse in colturile exterioare ale ochilor trebuie sa fie mai lungi decat cele din mijlocul pleoapei iar spre coltul intern al ochilor, trebuie sa fie mai scurte. Masoara-le si scurteaza-le daca este nevoie sa le ajustezi. Genele false nepotrivite nu numai ca sunt inestetice, te si incomodeaza si inteapa cand clipesti.
  • calitatea adezivului: in mare parte reusita sau nereusita intregii operatiuni tin de calitatea adezivului. Acesta ar trebui sa fie invizibil, sa se usuce repede si sa nu lase urme. Apeleaza intotdeauna la un lipici de la un brand de incredere.

Cum se aplica genele false fir cu fir

Gene false fir cu fir
Foto: Image.net

Inainte de a trece la operatiune de aplicare a genelor fir cu fir, este indicat sa folosesti un creion dermatograf pentru a trasa o linie fina de-a lungul pleoapei, cat mai aproape de radacina genelor naturale. Aceasta te va ghida in aplicare, intregul secret este sa nu o depasesti.

Toarna un strop de adeziv pe o foaie de hartie si asteapta un minut, timp in care formula se ingroasa si adera mai bine pe pleoapa.

Genele false se desprind pe rand, cu grija. Se recomanda folosirea unei pensete cu varf ascutit (se gasesc in magazinele specializate) pentru a nu le modifica forma. Se potrivesc, se ajusteaza dupa plac.

Radacina genelor fir cu fir se introduce in lipiciul adeziv si se pozitioneaza la baza radacinii genelor naturale, mentinand pozitia fixa pentru cateva secunde. Inainte de a trece la retusarea machiajului, asteapta cateva minute bune ca adezivul sa se usuce. Ulterior, poti trasa o linie de eyeliner si uniformiza genele false cu genele naturale cu ajutorul unui strat de mascara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.