zoot

Aparat de calcat vertical portabil PHILIPS Steam & Go

Iti face viata mai usoara si te scoate de fiecare data din incurcaturi, permitandu-ti sa afisezi o imagine ingrijita si pusa la punct, chiar si atunci cand esti departe de casa.

Aparat de calcat vertical portabil philips pret

Aparatul de calcat vertical cu aburi Philips Steam & Go este portabil, ceea ce inseama ca-l poti lua cu tine in deplasarile din interes de servici sau in vacantele departe de casa. Tocmai pentru ca nu ai nevoie de o masa de calcat, il poti folosi in orice incapare cu acces la o priza. Bagajul nostru tocmai s-a imbogatit cu un accesoriu indispensibil, rapid si usor de utilizat.

Aparat de calcat vertical portabil PHILIPS Steam & Go

Il vei gasi deosebit de util in toate acele momente in care esti pe fuga si tocmai ai observat cute inestetice ale hainelor pe care intentionai sa le porti. Pompa electrica care furnizeaza abur incontinuu, indeparteaza rapid si usor cutele unei piese vestimentare agatate pe umeras. Nu mai trebuie sa-ti regandesti tinuta, nu mai intri in panica ca nu ai suficient de mult timp sa-ti calci camasa sau sacoul.

Aparat de calcat vertical portabil

Ti se pare o povara sa calci sau pretul practicat de curatatoriile ecologice iti goleste de fiecare data buzunarul? Folosind un fier de calcat vertical curatarea hainelor devine o placere. Designul ergonomic, usor si comod face calcatul atat de simplu! Aburul cald ucide pana la 99% din bacteriile de pe haine, indepartand mirosurile corporale, de tigara sau de mancare! Astfel, poti amana spalarea sau curatarea uscata.

Aparat de calcat vertical portabil philips

Aparatul de calcat vertical Philips Steam & Go se poate folosit atat pe tesaturi groase, precum paltoanele, fiind prevazut cu o perie care reda aspectul curat al tesaturii, cat si pe tesaturi delicate, precum matasea sau catifeaua!

Vezi specificatiile tehnici pe eMag.
PRET redus: 287 lei
CUMPARA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.