•  
  •  

Daca deja ai o conditie fizica buna si doresti un antrenament de fitness care sa te stimuleze cu adevarat, incearca antrenamentul cu exercitii HIIT.  Un antrenament care te impinge peste limite si te scoate din zona de confort. Un antrenament in cadrul caruia pana si incalzirea / relaxarea sunt dificile.

Ia-o ca pe o provocare!

Ce este HIIT?

Antrenamente hiit

Cu siguranta ai auzit de exercitiile bazate pe intervale de maxima intensitate (HIIT).

Desi nu se adreseaza incepatorilor, oricine poate ajunge sa practice HIIT, exercitiile care au revolutionat fitness-ul in ultimii ani, bucurandu-se de o reala popularitate.

Dar sa vedem care sunt motivele din spatele unei acestei popularitati castigate intr-un timp record.

 

De ce functioneaza antrenamentul HIIT?

  1. Este eficient!

Este tipul de antrenament care iti aduce rezultate mult mai devreme decat te astepti. Datorita intensitatii, HIIT este principalul inamic al grasimii.

Caloriile nu sunt arse numai in timpul antrenamentului ci pe durata a 24 de ore de la finalizare. Studiile arata ca poti obtine rezultate mai bune utilizand o formula HIIT timp de 15 minute, de 3 ori pe saptamana, decat sa alergi o ora pe banda de alergat.

Mai mult, doar 2 saptamani de antrenament HIIT iti va creste capacitate aerobica la fel de mult ca 6-8 saptamani de antrenament de anduranta.

  1. Sanatate imbunatatita!

Antrenamentul HIIT te duce in zona anaerobica a antrenamentelor. Cu HIIT simti ca nu mai poti respira si cum inima incearca sa iti iasa din piept.

Un antrenament extrem produce rezultate extreme.

Dupa 8 saptamani de HIIT, vei putea merge cu bicicleta pe o perioada de doua ori mai lunga decat o faceai inainte de practicarea antrenamentului bazat pe intervale de maxima intensitate.

  1. Nu ai nevoie de echipament special!

Vei lucra cu greutatea propriului corp. Alergat. Sarituri. Coarda. Elasticul. Exercitii pliometrice ce iti vor creste ritmul cardiac.

Nu ai nevoie de aparate speciale, de imbracaminte speciala. Nu este necesar nici macar un abonament la sala de forta.

Poti efectua exercitiile HIIT in propria casa sau in parc. Il poti adapta indiferent de mediul inconjurator in care te afli.

  1. Iti schimba metabolismul!

Antrenamentele HIIT stimuleaza producerea hormonului de crestere (HGH) cu 450% in urmatoarele 24 de ore de la finalizarea antrenamentului, astfel incat vei arde mai multe calorii, vei imbatrani mai greu si vei arata mai bine de la interior la exterior!

  1. Te provoaca! 

Nu numai fizic, ci si mental! Te provoaca sa iti depasesti limitele, sa pasesti peste barierele pe care atata vreme ti le-ai impus.

 

Fa si tu un antrenament HIIT de 40 de minute

Informatii generale:

Calorii arse in timpul antrenamentului: intre 287 si 455
Durata setului de exercitii pentru abdomen: 40 de minute
Nivelul de dificultate al antrenamentului: 5 (foarte greu)
Tipul antrenamentului: complet
Echipament de care vei avea nevoie: gantere, saltea, prosop, o sticla cu apa.

Structura antrenamentului HIIT:

Durata setului de exercitii  HIIT este de 140 de minute
Antrenamentul HIIT incepe cu o incalzire, urmata de exercitii de forta cu gantere, exercitii de maxima intensitate pe metoda TABATA, un scurt interval de cardio intens si relaxare
Se executa runde de 5 minute de exercitii intense pe metoda TABATA, urmate de 2 minute de exercitii de forta cu ajutorul ganterelor.
O runda TABATA inseamna: 20 de secunde de exercitii, 10 secunde pauza, cumuland 8 intervale in 4 minute
Exercitiile de forta dureaza 1/2 minute
Vei avea nevoie de gantere

 

Du-ti antrenamentul la urmatorul nivel cu INSANITY

Crezi ca ai lucrat intensiv pana acum? Asta pentru ca nu ai incercat programul de exercitii de slabit Insanity, creat de Shaun T. si distribuit de bodybeach.com.

Dupa cum ii spune si numele, este un program nebunesc care cuprinde 40 de minute de exercitii de slabit, 6 zile din 7 pentru un antrenament de lunga durata, pe durata a doua luni.Insanity promite in 60 de zile aceleasi rezultate pe care le poti obtine cu un program de fitness obisnuit intr-un an!

Insanity este cel mai greu program de fitness de pe piata, asta o spun toti care au incercat si au urmat programul. Daca cauti o provocare, daca vrei sa iti schimbi radical stilul de viata printr-un program de exercitii de slabit iesit din comun, Insanity este raspunsul.

Te va impinge peste limite, te va scoate din zona ta de confort, te va infuria atat de tare incat sa-ti doresti sa il termini.

Foarte multi specialisti critica Insanity tocmai pentru gradul de efort sporit necesar completarii lui si pentru faptul ca multi care incep acest program sunt tentati sa il abandoneze, nesimtindu-se in stare de un asemenea efort atat fizic cat si psihic.

Noi credem ca Insanity te va ambitiona mai mult decat o poate face orice alt program de exercitii de slabit! Vei dori sa iti depasesti limitele, pentru ca se poate.  Si totusi… Sunt prea multe povesti de succes pentru a nu-l incerca.

Insanity nu este pentru oricine!” spunea Shaun T. despre programul pe care l-a creat.

Intr-adevar! Insanity este pentru persoanele care stiu ce vor, care sunt dispuse sa isi depaseasca limitele si care nu renunta usor. Insanity este pentru luptatori! Pentru a avea rezultatele garantate de Insanity este necesar sa te dedici, sa urmezi in paralele programul de nutritie pe care il primesti alaturi de programul de exercitii de slabit.

Toti cei care au terminat programul au avut rezultate vizibile si rapide, in cele 60 de zile de program slabindu-se 10-20 de kilograme.

Bazat de filozofia Intervale de Training MAX, programul de exercitii de slabit combina intervale de maxima intensitate (3 minute) cu scurte perioade de relaxare (30 de secunde).

Programul alterneaza intervale aerobice cu anaerobice, care consuma pana la 1000 de calorii pe ora. Planul programului de exercitii de slabit include antrenamente de aproximativ 30 si 60 de minute, 6 zile pe saptamana.

Un program CARDIO excelent combinat cu exercitii pliometrice. Exercitiile pliometrice castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul programelor de fitness datorita eficacitatii sale si rezultatelor obtinute intr-un timp foarte scurt.

Pentru a completa programul de exercitii de slabit nu ai nevoie decat de seria de DVD-uri, o pereche buna de adidasi si multa vointa pura!

Poti accesa Insanity pe baza unui abonament lunar.

Ai doua saptamani gratuite apoi te costa 40 dolari abonamentul pe trei luni. Pe langa Insanity ai acces la multe alte programe de antrenament, conduse de instructori cunoscuti in toata lumea.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro