zoot

Antrenament complet al corpului fara echipamente speciale. Video. 45 minute

Iti vine sa crezi ca aceste antrenamente complete sunt total gratuite? In momentul in care vei descoperi canalul GymRa, vei privi sportul cu alti ochi. Complete, variate, in functie de conditia fizica a fiecaruia, antrenamentele nu necesita echipamente speciale si pot fi practicate in confortul propriului camin de catre persoanele apte fizic.

 

Antrenament complet al corpului fara echipamente speciale

Gymra vine cu o noua propunere, de aceasta data un antrenament complet al corpului pentru nivelul intermediar. Antrenamentul contine doua circuite a cate 11 exercitii care-ti sculpteaza intregul corp, fortandu-te sa lucrezi atat brate, spate, piept, abdomen cat si picioare si fese. Desi poti prefera sa te axezi asupra anumitor zone cu probleme, un antrenament complet al corpului este intotdeauna bine venit. Iti revii mai repede dupa un antrenament care implica grupele de muschi principale si nu necesita un program bine-stabilit, fiind ideal pentru cele care practica fitness acasa.

Exercitiile trebuie tratate cu seriozitate, efectuandu-le in fata unei oglinzi pentru a-ti putea controla si remedia pozitia corporala. Daca nu poti tine pasul cu antrenoarea, executa-le in propriul ritm insa nu renunta la forma si la corectitudinea pozitie pentru un numar cat mai mare de exercitii. Majoritatea exercitiilor deriva din clasicele fandari, genoflexiuni, flotari a carora tehnica ar trebui sa-ti fie familiara. Desi nu necesita un echipament suplimentar, este recomandat sa ai la indemana o saltea de fitness si cel putin doi metri patrati la dispozitie.

Antrenamentul nu contine partea de incalzire a corpului asa ca va trebui sa o executi separat. Include cateva miscari clasice si joggingul pe loc. Filmat de-o maniera profesionista, intr-o locatie exclusiva in Newport Coast, California, poate fi exact antrenamentul pe care-l cauti alaturi de doza necesara de motivatie pentru a te apuca de sport.

Foto: Miami FitnessTV / Flickr.com CC

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.