•  
  •  

Un accesoriu de fitness pe care-l poti folosi la sala sau acasa, cand te antrenezi singura sau in grup, sacul de fitness sporeste rezistenta antrenamentului.

 

Sacul de fitness cu nisip

Sacul de fitness cu nisip

Contruit ca un sac, cu diferite optiuni de prindere si sustinere, te ajuta sa lucrezi, pe rand, muschii tinta pe care-i doresti antrenati, adaptandu-se perfect tuturor tipurilor de antrenament clasice.

De dimensiuni si greutati diferite, usor de utilizat, te ajuta sa cresti intensitatea clasicelor exercitii, dezvoltandu-ti, treptat, conditia fizica. Pe masura pe avansezi in antrenamente, alege greutati mai mari.

Beneficiile antrenamentului cu sac de fitness

Introducand greutatile in cadrul sesiunilor de antrenament obisnuite, iti vei creste rezistenta si puterea.

Core Bag-ul este eficient pentru zona centrala a corpului, zona lombara si abdomen. Poti efectua multe dintre exercitiile clasice cu un core bag: genoflexiuni, flotari, fandari, abdomene, exercitii pentru tonifierea bratelor, reusind sa-ti dezvolti musculatura corpului mult mai rapid.

Este vorba de o forta reala pe care o poti folosi in viata de zi cu zi.

Adaugand greutati, pierzi mai multe calorii per antrenament si accelerezi metabolismul. Pe masura ce cresti greutatea, vei constata ca dezvolti muschi de a caror existenta nici nu stiai.

 

Antrenament complet al corpului cu sacul de fitness CoreBag (Video)

Esti pregatit(a) sa-ti duci antrenamentul la urmatorul nivel?

Desi nu obisnuim sa folosim foarte multe echipamente in timpul antrenamentului, din cand in cand, alternam antrenamentele cu propria greutate cu antrenamente cu greutati pentru a spori rezistenta.

Cand folosesti ganterele obisnuite n-ai nevoie decat de cateva repetari pentru a prinde miscarea. Mai putin intuitiv este cazul sacului de fitness, cand centrul greutatii se schimba permanent.

Asta se datoreaza nisipului care misca dintr-o parte in alta. Astfel, fiecare pozitie pe care o vei incerca in cadrul acestui antrenament vine cu propriile provocari.

Poate chiar acest aspect te va atrage la antrenamentul cu sacul de fitness.

Ori de cate ori te-ai antrena, de fiecare data cand iei sacul acesta se va comporta diferit, fortandu-ti corpul sa fie vigilent si sa reactioneze la provocari.

Retine! Incepe cu un sac usor pentru a evita riscul accidentarii.

 

Cumpara-ti un sac de fitness online

Antrenament complet al corpului cu sacul core bag

Daca vrei sa te antrenezi cu un sac de fitness, ai doua optiuni. Fie iti faci singur(a) unul, fie il cumperi din comert. Este mai simplu si mai practic sa mergi pe ultima varianta insa usor mai costisitor.

Daca vrei sa investesti iti propunem Sacul de fitness SKLZ Super Sandbag cu patru pungi de nisip a cate 5kg fiecare.

Confectionat din materiale durabile si usor de manevrat, sacul este excelent atat pentru antrementul individual cat si pentru cel de grup. In plus, iti permite sa treci de la o greutate la alta.

Sac greutati sklz super sandbag

Sac Greutati Sklz Super Sandbag

Pret: 349 lei

Detalii / Cumpara pe emag.ro

 


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro