zoot

Antonia poarta coafura momentului si o face cu STIL!

Sa fi renuntat Antonia la ombre pentru a reveni la culoarea naturala? N-am putea spune! Cert este ca atat blonda cat si bruneta, vedeta poarta aceeasi coafura: motul prins in varful capului, executat doar pe jumatate. Coafura este deosebit de actuala, are si un nume deloc complicat: half top-knot. 

coafura antonia mot
Foto: facebook.com/AntoniaOfficial

Dupa ce l-am vazut pe podiumurile internationale de moda, si-ti spuneam de el aic, a capatat o popularitate deosebita printre vedete si fashioniste. Daca vrei sa-l reproduci, iata ce ai de facut:

1. SECTIONEAZA-TI PARUL. Poti alege sa sectionezi doar calota sau sa adaugi si partile laterale.
2. PRIDE O COADA DE CAL. Din sectiunea desprinsa de restul parului, prinde o coade de cal in varful capului cu un elastic subtire.
3. RASUCESTE. Rasuceste coada de cal pana la varfuri apoi trece-o in jurul elasticului, ca si cum ti-ai prinde un mot si fixeaz-o cu agrafe.
4. STLIZEAZA PARUL RAMAS PE UMERI. Poti pastra textura naturala a parului tau sau poti pulveriza spray pe baza de sare pentru a-i imprima onduleuri lejere, caracteristice buclelor de plaja.

Vei obtine un updo lejer si practic, ideal pentru parul de a doua zi. Tot in acest fel iti poti purta parul cand mergi la sala, o coafura aleasa de Antonia pentru noul sau videoclip “Dream about my face” in care joaca rolul unei sportive sexy, care se antreneaza pentru un meci de box in ring. HOT!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.