zoot

Antonia isi tot schimba culoarea parului. Ce look ne pregateste vedeta?

Anul trecut Antonia se putea mandri cu un ombre deosebit, probabil una dintre cele mai frumoase treceri graduale de la saten inchis catre saten deschis la baza. Asa arata vedeta in septembrie 2013 la shootingul Avon Space din Varsovia.

antonia ombre

Un look care te-ar fi determinat sa adopti ombre-ul. Dar vedeta, printre primele din Romania care au adoptat aceasta tendinta, si-a schimbat look-ul in 2014, facandu-se suvite. Ce-i drept, rezultatul a fost cel scontat, cele doua suvite care ii incadreaza fata i se potrivesc de minune.

antonia suvite

Insa, in urma cu cateva zile experimentele Antoniei i-au o turnura neasteptata. Vedeta posteaza pe contul sau de socializare o imagine care scandalizeaza fanii. Postata ca si “new look” fara alte comentarii suplimentare, poza o infatiseaza pe vedeta cu look suprinzator. Zona parului care porneste de la nivelul ochilor pana sub urechi a fost decolorata dintr-o parte pana in cealalta. Sa fi fost doar o tranzatie catre un look pe care ni-l pregateste sau Antonia are de gand sa isi poarte de acum incolo parul asa?

antonia par

Cert este ca fanii sai sunt alarmati “De acum inainte juma’ de tara va fi cu dunga in par!!“, spune un fan care a primit peste 1000 de aprecieri. “si acum toate fetele o sa se vopseasca asa.. ” spune un alt comentariu cu peste 500 de aprecieri. Tu ce parere ai? Care dintre cele trei tehnici de colorare a parului o prinde cel mai bine pe Antonia?

Sursa Foto: Facebook.com/AntoniaOfficial

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.