zoot

Andreea Marin imbratiseaza dieta Raw Vegan si metoda de antrenament HYPOXI®

Dupa ce a urmat o cura de detoxifiere la centrul Gardens of Babylon din Bodrum, Andreea Marin continua pe aceeasi linie cu dieta vegana. Consumand hrana vie, neprocesata, vedeta se pare ca intinereste pe zi ce trece si, mai mult, cu ajutorul antrenamentelor in doar cateva luni a trecut de la marimea L la haine la marimea S. Nu vorbim de orice fel de antrenament ci de metoda HYPOXI® care combina fitness-ul localizat si antrenamentele de intensitate moderata cu terapia cu Vacuum si terapia prin compresie.

andreea marin hypoxi

Intorcandu-ne la dieta, Andreea Marin se alimenteaza natural si sanatos. Un mic dejun al vedetei arata cam asa “grau, nuci, migdale, stafide, miere, lamaie, mar si apa alcalina si sucul satios si nutritiv din mar verde, patrunjel, orz, spirulina”. La mesele principale, Andreea consuma guacamole, bors de legume cu smantana de caju, branzica de caju, painici cu seminte, salata din vlastari si dulciuri neprocesate termic (cozonac raw si tort de fructe de padure).

Daca iti imaginezi  ca o astfel de dieta te-ar putea costa o avere, Andreea Marin ne linisteste:

“Diferentele sunt nesemnificative, daca va alegeti piata potrivita sau daca plantati anumite plante verzi, asa cum fac eu, in coltul vostru de gradina sau chiar tavite asezate in balcon sau pe pervaz”, afirma Andreea.

dieta raw vegan andreea marin

In plus, retetele vegane sunt rapide si simple. Afla mai multe pe pagina de Facebook a vedetei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.