zoot

Andreea Banica cocheteaza cu trei machiaje diferite. Cu care-i sta cel mai bine?

Cum proiectele noi nu intarzie sa apara (iar asta se traduce prin noi hit-uri pentru noi, fanii sai), Andreea Banica cocheteaza cu trei machiaje diferite, de la natural la indraznet si puternic. Nu stim care este preferatul Andreei insa fanii sai l-au apreciat pe primul ca fiind machiajul care o prinde cel mai bine.

machiaj andreea banica 2

1. Machiaj natural

Andreea Banica opteaza pentru un machiaj natural, luminos si curat. Tenul este perfect iluminat si conturat cu ajutorul blush-ului, sprancenele sunt bine-definite iar buzele au o nuanta apropiata de culoarea lor naturala. Ochii sunt evidentiati de un fard in tonuri maro si tuse fine de eyeliner pe pleoapa superiora. Un machiaj ‘effortless chic’ pe care-l poti purta pe timp de zi, la tnute casual si birou. Il poti incerca si tu. Tonurile de maro fiind neutre, complimenteaza orice culoare a ochilor.

Foto: facebook.com/AndreeaBanicaOfficial

machiaj andreea banica 3

2. Machiaj sexy

In cazul celui de-al doilea machiaj, ochii sunt puternic conturati, arcada iluminata iar in cazul buzelor, Andreea a optat pentru un rosu pur. Nu putem sa nu remarca precizia cu care buzele au fost conturate si dimensiunea capatata. Daca vrei sa incerci si tu acest machiaj iti recomandam sa acorzi o atentie sporita buzelor. Prepara-ti un scrub natural din miere si zahar brun pisat, exfoliaza-le usor apoi hidrateaza-le intens cu ajutorul unui balsam de buze. Pentru precizie, foloseste un creion de buze si aplica rujul rosu cu ajutorul pensulei.

Foto: facebook.com/AndreeaBanicaOfficial

machiaj andreea banica 1

3. Machiaj tomnatic

In cazul ultimului machiaj, Andreea surprinde cu un ruj pruna, intens si indraznet, un machiaj cu o tenta gotica daca nu ar fi fost indulcit de tonurile de maro folosite pentru evidentierea privirii. Daca vrei sa adopti acest machiaj, avem o veste buna pentru tine: nu trebuie sa astepti pana in toamna caci nuante de burgund si pruna au facut o reala concurenta coraiului si rosului pur in sezonul primavara-vara 2015.

Foto: facebook.com/AndreeaBanicaOfficial

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.