zoot

Andreea Balan ne da o lectie de viata!

Daca alte vedete aleg sa isi prelungeasca vacanta de Paste in destinatii turistice exotice, Andreea face un gest la care nu te-ai asteptat. Dupa ce si-a petrecut Pastele alaturi de bunica din partea mamei sale, Andreea Balan decide ca ar fi moment ca cele doua bunici sa se revada. Zis si facut, Andreea o aduce pe pe bunica din partea mamei, din Ploiesti la bunica din partea tatalui, in Galati. Cele doua batrane nu se mai vazusera de 10 ani de zile!

Andreea Balan alaturi de cele doua bunici

Este un gest care a impresionat zeci de mii de fani ai vedetei, acestia aducandu-si aminte cat de important este sa ii pretuiesti pe cei in varsta si sa ii apreciezi, atata vreme cat inca ii mai ai in jur. Iata mesajul unui fan al Andreei care te va face sa pui mana pe telefon si sa iti suni rudele sau, de ce nu, sa le faci o vizita:

Eu nu mai am pe nici unul…si asa mult as vrea sa ii am,sa imi dea un sfat,sa ma indrume chiar daca am crescut….Dar nu se poate…Am ramas cu pozele….si cu cele mai frumoase amintiri…Iubiti-va bunicii si mai ales parintii atata timp cat ii mai aveti in viata si cand trec in Lumea celor Drepti pastrati-le amintirile frumoase si respectati-le asa cum i-ati respecta ca si cum ar fi langa voi…

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.