zoot

Alternative la coafuri cu impletituri in 5 minute sau mai putin

Cand nu ai indemanarea sau timpul necesar pentru a realiza modele de impletituri elaborate, recurgi la masuri drastice. Vei vrea sa fi pe valul acestui trend in vara lui 2017, fara a invata tehnici complicate si fara a investi prea mult timp intr-o coafura sofisticata. Ai mai jos trei idei prin care poti fenta atat lipsa de dexteritate cat si lipsa de timp in care te regasesti permanent. Aceste modele de impletituri sunt ideale pentru persoanele cu par lung sau mediu.

 

De ce sa te complici realizand modele de impletituri sofisticate cand le poti simula? HeyKayli iti propune o metoda alternativa la impletiturile clasice, usor de realizat la tine acasa, cu foarte putina rabdare si indemanare. Vei avea nevoie doar de cateva elastice mici si transparente pentru fixare. Pentru un efect dezordonat, onduleaza-ti rapid si lejer parul inainte de a incepe impletitura falsa.

Poate nu stii sa realizezi o impletitura in 4 si nici o impletitura frantuzeasca clasica (spic) dar cu siguranta stii sa faci un nod.  Impletitura cu noduri vine ca o alternativa avantajoasa pentru persoanele lipsite de indemanre dar si penru cele in criza de timp. Vrei sa lasi impresia ca nu te-ai chinuit deloc? Opteaza pentru o impletituri de par cu noduri dezordonate. Doar numele suna complicat si pompos, pentru ca tehnica este atat de usoara, o joaca de copil.

Te grabesti foarte tare? Nu dramatiza. Impletitura nu trebuie sa cuprinda intreaga suprafata a parului. Innodand doar o parte vei obtine o bentita chic ca o alternativa veritabila la modelele de impletituri elaborate. Si dureaza fix trei minute dupa ceas. Unde mai pui ca Lilith Moon iti ofera mai multe variante ale aceleiasi coafuri?

Sunteti pregatite pentru inca o alternativa la coafurile cu impletituri? Aceasta vine inca o data din partea LuxyHair. Chiar daca se numeste coada impletita rasucita, nu vei face nicio impletitura. Vei avea nevoie doar de cateva elastice de par mici si incolore. Iti creezi o coada intr-o parte si o prinzi cu un elastic. Imparti parul prins in doua si introduci suvita ramasa prin gaura creata. In functie de lungimea parului tau, creezi trei-patru astfel de bucle rasucite. Rezultatul imita perfecta impletitura.

Detii alte alternative la modelele de impletituri care necesita ore pentru a fi elaborate? Da-ne de stire mai jos.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.