zoot

Alternativa la unghii cu gel: Manichiura Shellac

Manichiura Shellac a capatat in ultimul an o tot mai mare popularitate, fiind un hibrid intre oja obisnuita si gel, imprumutand usurinta in aplicare a primeia si performanta gelului. Se pozitioneaza ca fiind singura oja care dureaza 14 zile fara a sari de pe unghii, cu o formula in curs de brevetare care nu afecteaza deloc unghia, ofera un finish super lucios si nu necesita timpi de uscare.

manichiura shellac

Din pacate, manichiura Shellac se poate obtine doar la salon iar saloanele care ofera manichiura Shellac nu sunt multe la numar. Ceea ce trebuie sa stii este ca necesita vizite permanente la salon, la cel putin doua saptamani pentru ca indepartarea ojei Shellac se face numai cu produsele speciale din aceeasi gama. Teoretic, oja rezista pe unghii mai mult de doua saptamani insa linia de demarcatie intre oja si semiluna unghiei goala devine clara si chiar inestetica, motiv pentru care programarea la salon nu suporta amanare.

manichiura shellac pret bucuresti

Foto: CND.com

Cum se face manichiura Shellac?

  • Tehnicianul iti pregateste unghia, dandu-ti forma dorita si impingand cuticulele catre baza. Ti se va cere sa-ti speli mainile intr-un bol pentru a indeparta excesul de ulei dupa care se sterg de orice alte impuritati cu un disc special imbibat in ScrubFresh. Spre deosebire de manichiura cu gel, nu se foloseste bufferul in acest proces.
  • Se aplica baza de unghii intr-un strat fin, sigilandu-se varfurile unghiilor si se introduc unghii in lampa UV speciala timp de 10 secunde.
  • Se aplica culoarea dorita de oja dintre multiplele nuante disponibile (79 la numar) si se introduc degetele in lampa UV timp de 2 minute.
  • Se aplica un strat fin de Top Coat pe fiecare unghie in parte, sigilandu-le varful unghiilor si se usuca, din nou, la lampa pret de alte doua minute.
  • Se sterg unghiile cu o solutie speciala dupa care se aplica un ulei hidratant din aceeasi gama. Nu are timpi de uscare motiv pentru care dupa vizita la tehnician iti poti relua, fara nicio grija, activitatile obisnuite.
manichiura shellac beau
manichiura shellac lobster roll
manichiura shellac burnt romance

Nuante CND Shellac: Beau, Lobster Rol, Burnt Romance

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.