zoot

Alege-ti rimelul dupa tipul periutei

Pe langa formula propriu-zisa a rimelului, forma si tipul periutei influenteaza modul de aplicare si efectul obtinut. Sunt periute care separa si definesc, dandu-ti un aspect natural, altele care incarca dand volum si un aspect dramatic. Sunt periute pe care le poti folosi pe genele pleoapei inferioare sau pentru a defini perii scurti dinspre colturile interioare ale ochilor pe cand altele esueaza lamentabil la capitolul precizie. In functie de nevoile tale, poti alege una sau mai multe tipuri de mascara:

Perie mascara conicaPeriuta conica – este cel mai comun tip de periuta, o alegere sigura pentru orice tip de gene si machiaj. Se poate folosi atat pe genele superioare cat si pe genele inferioare. Folosind-o, poti obtine atat un look natural (ajuta-te de varful acesteia pentru a acoperile firele de par scurte din colturile interioare ale ochilor), cat si unul dramatic atunci cand alegi sa aplici doua sau mai multe straturi consecutive.

Perie mascara plinaPeriuta conica plina – cu ajutorul ei vei aplica rapid rimelul pe gene. Incarca genele dandu-le volum dintr-o singura aplicare. Este ideala pentru un machiaj de seara dar nepotrivita pentru genele pleoapei inferioare. Daca ai genele lungi si drepte, alege o periuta curbata.

Perie mascara pentru indesire Periuta pentru ingrosare – alege-o daca ai gene rare. Periuta incarca genele si le confera densitate. Nu este cea mai buna alegere pentru un look natural, de zi, intrucat exista riscul sa-ti incarce prea mult genele. Daca ai ochii mici si o folosesti atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare, ii poate face sa para si mai mici.

Perie mascara pieptenePeriuta tip pieptene – are marele avantaj de a separa genele, conferind un look tare naturale. Este potrivita pentru genele subtiri caci ajunge cu usurinta la radacina. Nu te astepta la un look dramatic cand o folosesti.

Perie mascara pentru definire

Periuta pentru detalii – este lunga si subtire, ideala pentru genele inferioare dar si pentru genele scurte dinspre colturile interioare ale ochilor. Contureaza clar ochii si le da definitie datorita preciziei in aplicare de care te bucuri.

Perie mascara sfericaPeriuta sferica – scurta, bombata in capat, te ajuta sa ajungi la fiecare fir de par, deschizandu-ti privirea. Este ideala pentru genele subtiri si rare. Bucurandu-te de o mai mare precizie, poti evita sa-ti incarci inutil genele, chiar si atunci cand aplici doua sau mai multe straturi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.