zoot

Albeste-ti unghiile acasa cu minim de efort

Trei remedii eficiente cu ingrediente pe care le gasesti in orice gospodarie. Alege sa-ti albesti unghiile acasa cu minim de efort, recurgand la una dintre aceste metode testate:

Foto: Image.net
Foto: Image.net

 

1. Zeama de lamaie pentru albirea unghiilor

Stoarce zeama de la 2-3 lamai si adaug-o intr-un bol. Scufunda-ti degetele timp de 10-15 minute apoi ia o periuta de dinti si freaca-ti usor lama unghiei. Clateste-ti mainile cu apa calduta apoi maseaza ulei de cuticule. Repeta a doua zi daca este cazul.

2. Apa oxigenata pentru albirea unghiilor

Poti folosi apa oxigenata pentru a-ti albi unghiile, amestecata in proportii egale cu apa plata. Cufunda-ti unghiile pret de cateva minute apoi clateste-te cu apa calduta. Aplica imediat o crema hidratanta.

3. Bicarbonat de sodiu pentru albirea unghiilor

Formeaza o pasta dintr-o lingura de bicarbonat de sodiu, jumatate de lingura de ulei de masline si jumatate de lingura de zeama de lamaie si aplica pasta pe unghii. Freaca usor unghiile cu o periuta de dinti apoi mai pastreaza amestecul cateva minute. Unghiile se albesc iar petele sunt indepartate. Hidrateaza intens ulterior.

 

Daca obisnuiesti sa folosesti lacuri de unghii intens pigmentate aplicate direct pe lama unghiei, fara un strat de baza de unghii aplicat inainte, risti sa-ti patezi si sa-ti ingalbenesti unghiile frecvent. Ojele cu formule de proasta calitate contribuie si ele la ingalbenirea unghiilor si cel mai indicat este sa le eviti, fara a sari vreodata peste base coat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.