zoot

Alb-negru. Combinatia fatala pe unghii! (video)

Iata alte patru modele de unghii in combinatia alb-negru. Cu usoare aspecte edgy, manichiura duo impresioneaza de la prima privire. In plus, cele doua culori de oja le poti gasi aproape in orice trusa de manichiura a unei fashioniste. Pentru a realiza aceste modele de unghii vei avea nevoie de o pensula subtire de nail art. Sa incepem:

  1. Modele unghii V Chevron: Pe o baza alba vei desena cu ajutorul pensulei albe triunghiul V in dreptul semilunei. Te poti folosi si de o banda adeziva (Scotch) pe care il tai in forma de V si il aplici pe unghie pentru a delimita suprafata semilunei. Nu-ti mai ramane decat sa aplici cel de-al doilea strat.
  2. Modele unghii cu chenar: Chenarul este foarte popular in acest sezon. De pe podiumurile de moda si vedete, pe strada. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unei pensule subtiri de nail art in jurul unghiei.
  3. Modele unghii tabla de sah: Aplica culoarea de baza alba si asteapta sa se usuce. Vei incepe prin a trasa trei dungi verticale apoi trei dungi orizontale cu ajutorul pensulei nail art. Acum nu iti mai ramane decat sa umpli acel spatiu cu oja neagra.
  4. Modele unghii duo: Se poate realiza cu mana libera sau cu ajutorul unei benzi taiate dintr-un scotch. Dupa ce s-a uscat stratul de baza alb, se aplica banda pentru delimitare, pe orizontala sau pe diagonala si se aplica oja neagra pe una din parti.

Video: Alb-negru. Combinatia fatala pe unghii!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.