zoot

Ai vazut noua colectie de lacuri de unghii Essie Gel Couture?

Essie gel couture

Promit sa reziste pana la 14 zile unghii, vin cu un finisaj de gel si un aspect luxos care-ti capteaza privirea si interesul. O linie care contine 42 de nuante incredibile, tocmai potrivite pentru vara si un top coat, imbuteliate in sticlute fashion pe care vei vrea sa le pastrezi intr-un loc vizibil. Sunt atat de chic!

Vedete precum Emma Watson, Katie Holmes sau Elle Fanning s-au grabit sa poarte pe unghii noile nuante Essie Gel Couture la unul dintre cele mai importante evenimente ale sezonului cald, Met Gala din New York. Incepand cu luna aceasta se pot comanda online pe ebay la pretul de $11.50 bucata.

Daca vrei o manichiura durabila, mai ales acum pe timp de vara cand oja sare mai repede de pe unghii si tinde sa se ingalbeneasca, poti sa te indrepti catre acesti hibrid. Se aplica pe unghia curata, la fel ca o oja obisnuita si nu necesita uscare la lampa UV. Dupa ce se aplica culoarea, manichiura este fixata cu top coat-ul din aceeasi gama si lasata sa se usuce natural. Obtii un finish lucios, ca si cum ai avea unghii cu gel cu aspect de salon.

Nu doar formula este imbunatatita cat si pensula, special gandita pentru o aplicare mai precisa. Cat despre sticluta, are un design modern si este pentru prima data cand Essie renunta la clasicul design.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.