zoot

Ai unghii stiletto? Uite ce modele de unghii ti s-ar potrivi

Iubitoarele de nail art vor cauta in permanenta modele de unghii noi pe care le poarta pe post de accesorii. Forma stiletto in sine devine un accesoriu chiar si atunci cand e purtata intr-o culoare uni dar mai ales atunci cand ii alegi un model sa i se potriveasca. “Sunt puternica si indrazneata!” – parca asta striga la unison modelele de unghii stiletto de mai jos.

 

modele unghii stiletto (1)
modele unghii stiletto (2)

Sursa poze: fingerpaintedblog.com

 

Modele de unghii stiletto in dungi si chevron

Datorita formei puternic ascutite, manichiura frantuzeasca chevron se va potrivi de minune acestor unghii. Cu aspecte edgy si puternica, o poti realiza cu mana libera sau apeland la sabloane speciale. Daca nu dispui nici de dexteritate, nici de sabloane, atunci poti taia un triunghi dintr-o banda de scotch, lipind-o fie in dreptul semilunei, fie in dreptul tipsului frantuzesc. La cateva secunde dupa ce ai adaugat al doilea strat de oja, intr-o culoarea diferita fata de baza, poti trage sablonul. Modelul de unghie se fixeaza cu un lac protector.

Modelele de unghii in dungi sunt ideale pentru unghii stiletto. In special cele pe verticala. Sau te poti inspira din tutorialul de mai jos in care s-a optat pentru o singura dunga transparenta, fie pe verticala, fie pe orizontala. Ca dunga sa fie perfecta te vei folosi de banda de unghii decorativa pentru a delimita spatiul. Spatiul poate fi umplu cu aplicatii de unghii pentru un efect si mai puternic.

Sfat: In vara lui 2014 mizeaza pe alb, in orice textura doresti.

 

Modele de unghii stiletto cu aplicatii

Aplicatiile de unghii (fie ele micro sau macro) sunt intotdeauna o alegere isteata pentru modele de unghii stiletto. Acestea le confera un farmec aparte iar in functie de pozitionarea lor obtii modele inedite. In tutorial de mai jos au fost folosite micro-beads pentru a umple dungile delimitate de manichiura coada de peste. Un design sic pe care ti-l recomand.

 

 

Modele de unghii stiletto semiluna

Manichiura semiluna este cea mai populara manichiura in aceasta vara iar pe o forma stiletto se vad si mai bine. Exista sabloane speciale pentru semiluna sau poti folosi sabloanele clasice pentru delimitare, plasate fix sub semiluna. Poti trasa semiluna cu mana libera cu ajutorul unei pensule de nail art. Tine foarte mult de dexteritatea ta. Poti accentua linia de demarcatie a semilunei cu o culoare metalica sau poti adauga diverse aplicatii.

 

modele unghii stiletto (3)
modele unghii stiletto (4)

Sursa poze: fingerpaintedblog.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.