zoot

Ai trei minute? 3 trucuri de machiaj in 3 minute de la Shiseido

Dick Page, director artistic al companiei de cosmetice Shiseido te invata cum sa transformi orice fond de ten intr-un iluminator, cum sa faci ca privirea sa para mai treaza si ochii mai deschisi si cum sa iti definesti in mod natural sprancenele. Bine de stiut!

  1. Un fond de ten obisnuit poate fi transformat in iluminator daca este amestecat cu un fard crema cu nuante de galben si apoi aplicat strategic in zone precum deasupra pometilor, pe arcul lui cupidon, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor sau colturile interne ale ochilor.
  2. Poti parea mai treaza si te poti bucura de un lifting al ochilor instant daca aplici un fard deschis la culoare (alb sau bej) sub punctul cel mai inalt al sprancenelor pe arcada si in colturile interne ale ochilor.
  3. Iti poti contura sprancenele in mod natural daca mai intai le periezi in jos, dupa care le umpli fie cu fard de sprancene, fie cu tuse subtiri si dese care imita firul de par, trasate cu ajutorul unui creion. La final se periaza sprancenele la loc, in forma lor naturala.

VIDEO: Trucuri de machiaj Shiseido

Vezi si alte sfaturi si trucuri machiaj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.