zoot

Ai stofa de sotie? Ti se poate citi pe fata

Un nou studiu publicat in British Journal of Psychology arata ca trasaturile tale faciale determina primul impuls in ceea ce priveste eticheta pusa de potentialul partener: stofa de iubita sau aventura de-o noapte, poate si mai multe.

Defavorizate de aceasta situatie sunt femeile frumoase, cu trasaturi femine, delicate, angelice, care sunt privite ca si aventuri de catre barbati. De ce sunt barbatii atrasi de femei mai putin frumoase pe termen lung? Studiile spun ca este o orientare inconstienta prin care asociaza o femeie cu trasaturi mai aspre sau mai masculine, cu un risc mai scazut de a fi infidela.

Stofa de sotie
Stofa de sotie. Foto © Maksim Šmeljov – Fotolia.com
Stofa de aventura
Stofa de aventura. Foto: © Igor Mojzes – Fotolia.com

In cadrul studiului, femeile cu trasaturi feminine, delicate, angelice au fost indicate ca potentiale aventuri, in special de catre barbatii care deja se regaseau intr-o relatie. Domnilor, mai multa incredere de sine n-ar strica! Cei care vor relatii serioase opteaza pentru femei cu barbia ascutita, obrajii rotunzi, osul maxilar ascuns sau sprancene naturale.

Sursa studiu: dailymail.co.uk/femail/article-2348281/Do-wife-written-face-Shape-womans-head-predict-relationships-study-University-Glasgow-Stirling.html

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.