zoot

Ai o relatie cu colegul de munca? Vezi ce se va intampla.

Desi in anumite societati, relatiile la locul de munca sunt interzise, se pare ca acest lucru este in defavoarea angajatilor. Conform ultimelor studii, relatiile care incep la locul de munca sunt cele mai predispuse pentru a se transforma intr-o casatorie. Iubirea dintre colegi tinde a fi una de lunga durata.

14% dintre relatiile intemeiate la locul de munca s-au finalizat cu un inel pe deget, comparatic cu 11% dintre relatiile intemeiate prin intermediul cunostintelor. Daca vrei sa iti gasesti dragostea adevarata si sa faci pasul cel mare, acum stii unde sunt cei mai buni sorti de izbanda. In schimb, 23% dintre relatiile pornite ca o aventura de o noapte au ramas la acest statut.

Relatie cu colegul de munca
Relatia cu colegul de munca. Foto © Dmitry Ersler – Fotolia.com

Conteaza locul sau modul in care iti cunosti viitorul partener? Se pare ca da. 51% dintre cele peste 2000 de persoane intervievate sustin ca locul sau situatia prin intermediul careia cunoaste un potential partener determina succesul relatiei. Unul din cinci participanti la studiu declara ca a ales sa termine relatia tocmai ca modul sau situatia prin care si-a cunoscut partenerul era sortita esecului de la bun inceput.

Sigur ti s-a intamplat ca membrii familiei sau alti cunoscuti sa te intrebe “Cum v-ati cunoscut?“. Unul din sase participanti la studiu a recunoscut ca minte pentru a raspunde la aceasta intrebare iar 37% recunosc ca tind sa infloreasca povestea de inceput.

Sunt si persoane norocoase care detin povestea perfecta. Mai mut, unul din patru cupluri obisnuiesc sa se intoarca in locul in care s-au cunoscut pentru a sarbatori diverse aniversari sau momente cheie in relatie.

De ce tind relatiile de la locul de munca sa dureze? Cercetatorii detin si raspunsul. In primul rand este vorba de timpul petrecut impreuna, in care ajungi sa cunosti persoana respectiva si nu o mai poti privi ca pe o aventura de o noapte. Intervine respectul, intervine admiratia. In al doilea rand, esti sigur(a) ca ai ceva in comun cu partenerul tau, interese similare si subiecte de conversatie comune, aspecte care va apropie si va consolideaza relatia de la o temelie puternica.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2437181/Relationships-begin-workplace-likely-result-marriage-new-study-reveals.html

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.