zoot

Ai incercat creioanele corectoare CC

La ce ar putea fi bune trei culori? Noul trend in materie de concealer, ne spune ca, cele trei culori ale creioanelor corectoare  CC, acopera imperfectiunile fetei, in functie de necesitate. Asadar, avem: verde, galben si violet, luandu-le pe rand, avem urmatoarele explicatii date de catre specialisti:

  • Culoarea verde, vine pentru a acoperi cosurile, neutralizand culoarea rosie, cearcanele rosiatice pot fi si ele acoperite, de asemenea, acopera si vasele capilare vizibile. Bun, daca tenul tau are o tenta rosiatica, foloseste creionul verde.
  • Culoarea galbena, estompeaza cearcanele inchise la culoare, venind in ajutorul luminozitatii pielii, dar, de altfel, il poti folosi si sub sprancene, sub arcada, dupe ce le-ai conturat, pentru a aduce un plus de luminozitate si pentru a scoate in evidenta ochii. Un alt mod in care poti sa folosesti acest creion, este acela de a aplica o linie pe fina pe lugimea nasului, iar, dupa aceea, estompata bine, va da impresia de micsorare a nasului, asa cum face un illuminator pudra sau lichid.
  • Culoarea violet, ajuta la uniformizarea nuantei tenului. Aduce la acelasi nivel petele maronii si pistruii. Creionul violet reuseste sa completeze tenul, sa il uniformizeze si sa ii dea un aspect frumos si natural.

Aceste creioane merg pe principiul culorilor complementare, cele care se neutralizeaza una pe alta, formand o nuanta potrivita si necesara, aceste trucuri pot fi folosite si in machiaj: verdele neutralizeaza rosul; galben pentru a pune in valoare ochii albastri, dar si pentru a ascunde cearcanele mov, vanataile, semnele din nastere; violetul vine in completarea celorlalte culori. Aceasta teorie a culorilor, este pusa in practica inca din anul 1918 de catre Max Factor.

Cum se folosesc creioanele corectoare CC

Asadar, poti incepe prin aplicarea unei creme hidratante sau a unei baze de machiaj, astepti cateva minute ca formula sa se absorba complet in piele, tapotezi formula creionului corector in functie de necesitatea tenului tau, continui cu aplicarea fondului de ten potrivit si-ti fixezi machiajul cu ajutorul unei pudre translucide. Nu mai ai nevoie decat de un strat de mascara, o usoara conturare a sprancenelor, un strop de blush, rujul preferat si esti gata pentru a incepe o noua zi, iar tenul tau nu va scoate la iveala noaptea trecuta in care, ai petrecut, ai citit sau ti-ai terminat treburile lasate pe ultima suta de metri.

Unde gasesc creioane corectoare CC?

Creioane corectoare cc avonCreioane CC putem gasi la preturi accesibile la: Avon (29 lei), Max Factor (44 lei), Bourjois (44 lei). Drept alternativa, exista Corector NYX HD Concealer Wand, corectoare lichide, disonibile in culorile prezentate mai sus ( 33 lei).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.