zoot

Ai idei de afaceri? Obtine finantare prin intermediul proiectului DEMOFIN–SE

Demofin se

Ai idei de afaceri? Noi le finanțăm cu suma de 149.000 lei pe cele mai bune prin intermediul proiectului ”Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud-Est prin acces la finanțare – DEMOFIN–SE”

Dacă vrei să deschizi o afacere în mediul urban din județele Constanța, Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea sau Buzău, înscrie-te la cursurile de antreprenoriat și vei intra în competiția planurilor de afaceri deschisă de Egis România S.A. și Asociația de Marketing a Studenților din România – AMA România în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Mediului Antreprenorial din Regiunea Sud Est prin acces la finanțare – DEMOFIN–SE”.

Cui se adresează proiectul

Proiectul urmărește să instruiască în antreprenoriat un număr de 450 de persoane cu domiciliul sau reședinta în Regiunea Sud-Est şi vârsta cuprinsă între 18 şi 64 de ani. Înscrierea în grupul ţintă se va face în mod continuu, până la atingerea numărului maxim de persoane.

În urma parcurgerii cu succes a cursurilor de antreprenoriat, vor fi selectați un număr de 54 viitori antreprenori pentru a primi o

Pai de urmat pentru cei interesați

  • Pasul 1: Înscrierea la cursurile de antreprenoriat organizate prin proiect ṣi obținerea certificatul de absolvire;
  • Pasul 2: Înscrierea la etapa de selecție a planurilor de afaceri ce vor fi elaborate în urma participării la cursurile de antreprenoriat
  • Pasul 3: Înființarea unei societăți comerciale cu răspundere limitată care să respecte codurile CAEN eligibile prin proiect, societate ce va primi fonduri nerambursabile de până la 149.359 de lei.

Persoană de contact pentru înscrierea la cursurile de antreprenoriat:

OCTAV MACOVEI,
telefon: 0774 994 983,
email: octav.macovei@yahoo.com

MIHAI ORZAN,
telefon: 0774 994 983,
email: mihai.orzan@gmail.com

Informații despre proiect

Proiectul ”Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud-Est prin acces la finanțare – DEMOFIN–SE” este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3, Obiectivul tematic 8, Prioritatea de investiții 8.iii, Obiectivul specific 3.7 – Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, cod POCU/82/3/7/105545.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.